Satıcı farkı o :D
İçinden çıkan PSU HV Pro 550 tarzı bir şey olsa yine belki göz yumulurdu da bahsettiğim BX1-TR2-Litepower bildiğin 2016'dan kalma ve o dönemde bile Vatan çalışanları haricinde önerilmeyen PSU'lardı.
İlla kasa-PSU ikilisi olarak alacaklar için de bunun 250 lira üstünde zaten PF700'lü Deepcool'lar var, Enermax'lar var, hem kasa hem PSU kısmıyla daha iyi. Mesela: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...0-led-4-fanli-700-w-atx-fiyati,702092301.html
Aynı zamanda XPG, Antec ve Dark'ın da daha alınabilir modelleri aynı fiyatlarda mevcut.
Bu ürünü önerir misiniz?

Psu sesi biraz fazla. 4 yıllık Ps4 sesine yakın bir ses çıkarıyor gibi hissediyorum. Onun haricinde memnunum. Görünüşü çok güzel, RGB ışıklar çok hoş. Beyaz renklisi denk geldi bana çünkü siyahın stoğu bitmişti hazır kasalarda.

Satıcı farkı o :D
İçinden çıkan PSU HV Pro 550 tarzı bir şey olsa yine belki göz yumulurdu da bahsettiğim BX1-TR2-Litepower bildiğin 2016'dan kalma ve o dönemde bile Vatan çalışanları haricinde önerilmeyen PSU'lardı.
İlla kasa-PSU ikilisi olarak alacaklar için de bunun 250 lira üstünde zaten PF700'lü Deepcool'lar var, Enermax'lar var, hem kasa hem PSU kısmıyla daha iyi. Mesela: https://www.akakce.com/bilgisayar-k...0-led-4-fanli-700-w-atx-fiyati,702092301.html
Aynı zamanda XPG, Antec ve Dark'ın da daha alınabilir modelleri aynı fiyatlarda mevcut.
Ayrıca attığınız deepcool kasayı tier listinizde f tier'a koymuşsunuz. F tier'a koyduğunuz bir ürünü neden önerdiğinizi de anlayamadım.

Ayrıca attığınız deepcool kasayı tier listinizde f tier'a koymuşsunuz. F tier'a koyduğunuz bir ürünü neden önerdiğinizi de anlayamadım.
İkisi farklı modeller.
F Tier olan:
1738608172600.webp

Linkteki:
1738608679306.webp
1738608700208.webp

Biraz daha dikkatli incelenebilir :)

Son düzenleme:
Bu mesajı konuyu sonradan okuyabilecek birisi için yazıyorum. @The Man From Earth'in Berkay hoca ile önceden yaptığı kasa rehberi sağlamdır. Şahsen o rehberden bakarak indirim vaktinde 1500TL'ye Phanteks P360a kasa almıştım. İnanın aldığım ürün beni hiç pişman etmedi. O listedeki yerini hak ettiğine inanıyorum. Kısacası bir şey diyorsa yerindedir, güvenebilirsiniz.

Bu mesajı konuyu sonradan okuyabilecek birisi için yazıyorum. @The Man From Earth'in Berkay hoca ile önceden yaptığı kasa rehberi sağlamdır. Şahsen o rehberden bakarak indirim vaktinde 1500TL'ye Phanteks P360a kasa almıştım. İnanın aldığım ürün beni hiç pişman etmedi. O listedeki yerini hak ettiğine inanıyorum. Kısacası bir şey diyorsa yerindedir, güvenebilirsiniz.
Hocam senin TP ismi ne :D Listenin üstünden 3 yılı aştı çünkü :D
Aslında yenilemek lazım, bir ara başladık da hatta ama piyasadaki kasa sayısı 2000'i geçti, hepsini detaylı incelemek aylarla bile bitmeyecek.

İnsanlar kasa namına sadece marka bilirken kasa tier list konusu yapmıştım, ne beklemem gerektiğini bildiğimden emin olabilirsin :)
Bununla aynı fiyatta 3000D var mesela, ki onu bile önermem ya ben, detaylı fiyat bakmaya üşendim şu anda. Şimdi bana gelip içindeki tırtopoz 550W PSU'yu öne süreceksin, tamam onu da sayalım, al sana Dark Guardian, al sana Maxima V20, al sana CC560. Antec ve Vento'lara girmiyorum bile.
Şimdi bir de diyeceksin ki içindeki PSU iyidir, tam modelini bulmadım ama ben sana söyleyeyim, bundan ya BX1 çıkar, ya Litepower çıkar, ya da TR2 çıkar. Hiçbiri de parasıyla önerilecek PSU'lar değil, hepsi de Tier E: Avoid'de, hatta Litepower Tier F: Replace Immediately'de :). Bu arada hepsinin de 550 olmasına bakma, gerçek verebildikleri 456W. Mesela düşük bütçede de onun için alabileceğin A500dn var, 500W ama verdiği yine aynı, 456W. Kalitesizlik kokan bir iç yapısı da yok.

Yani işin özeti, o fiyatta PSU'lu olsa bile ne S200, ne de içindeki tırt PSU alınmaz, alınmamalı. 200-300 lira tasarrufu için gidip de kalitesiz bir kasa ve sıkıntılı PSU ikilisine vermeyin, gidin 1.5-2 arasında bir kasa seçin kendinize, hatta gidin ikinci elden 1600'e P360A falan alın, sonra kalan paranızla da en azından daha kaliteli iç yapısına sahip bir PSU alın, oradaki o 300-500 lira alacağınız PSU'nun C4 olması ile düzgün iş görür olması arasındaki fark.
Hatta size daha da kısa bir özet, GF3 almadığınız sürece direkt Thermaltake almayın :) gidin ikinci el Pylon falan alın.
Çok ses yapıyor kasa maalesef. Ben kasım gibi hazır sistem alırken bu kasayı almak zorunda kaldım çünkü başka seçenek yoktu... Vardı ama diğerleri daha kötüydü.

Psu sesi biraz fazla. 4 yıllık Ps4 sesine yakın bir ses çıkarıyor gibi hissediyorum. Onun haricinde memnunum. Görünüşü çok güzel, RGB ışıklar çok hoş. Beyaz renklisi denk geldi bana çünkü siyahın stoğu bitmişti hazır kasalarda.
Aha şubatta yine yorum yazmışım unutmuşum ben bu yorumumu.