dark_1234

Başarılı
Merhaba, SKLauncher eski PC ile uyumsuzluk sorunu yaşatıyor; o yüzden aklıma TL Legacy geldi. Kendi sitesinde SSS kısmında açık kaynak kodları paylaşılıyor ve çoğu kişi güvenilir olduğunu söylüyor. Yani kısacası, TL Legacy güvenilir mi? Açık kaynak kodlu mu? Kodlarında zararlı bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansa bak daha az önce 8 Mayıs'ta açılan konuyu inceliyordum.

Merhaba, SKLauncher eski PC ile uyumsuzluk sorunu yaşatıyor; o yüzden aklıma TL Legacy geldi. Kendi sitesinde SSS kısmında açık kaynak kodları paylaşılıyor ve çoğu kişi güvenilir olduğunu söylüyor. Yani kısacası, TL Legacy güvenilir mi? Açık kaynak kodlu mu? Kodlarında zararlı bir şey var mı?
Ben kullandım sıkıntı yaratmadı. Güvenli ama %100 güvenli olduğunu söyleyemem.

Eski PC'de kişisel dosyalarınız var mı?

Daha önce benzer çoğu program ifşa oldu. Güvenliğini kimse garanti edemez. En basiti TLauncher örnek verilebilir. Java çok fazla açık barındıran bir programlama dili. Özellikle Minecraft özelinde.

Daha önce benzer çoğu program ifşa oldu. Güvenliğini kimse garanti edemez. En basiti TLauncher örnek verilebilir. Java çok fazla açık barındıran bir programlama dili. Özellikle Minecraft özelinde.

Ben de farkındayım hocam, ancak mecburen param olsa da bu tarz launcher'ları kullanmak zorundayım. Eski PC'lerde orijinal launcher'ın uyumsuz olduğu ve hatalar verdiği yönünde duymuştum.

Hocam bir de açık kaynak kodlu değil mi? Zaten zararlı bir şeyler olsa bence açık kaynak olmazdı.

Bende farkındayım hocamda mecbur param olsa da bu tarz Launcher'ler kullanmak zorundayım eski pclerde orijinal luancher uyumsuz ve hatalar veriyor diye duymuştum.

Olabilir ama riske girmeye değer mi bilemedim. Sabıkaları fazla kabarık.

Ben de farkındayım hocam, ancak mecburen param olsa da bu tarz Launcher'ları kullanmak zorundayım. Eski PC'lerde orijinal Launcher'ın uyumsuz olduğu ve hatalar verdiği yönünde duymuştum.

Hocam bir de açık kaynak kodlu değil mi? Zaten zararlı bir şeyler olsa bence açık kaynak olmazdı.

Açık kaynak her zaman güvenilir demek değildir. Bunu unutmayın.