351

Deneyimli
Makaleler
1
Selam, başlıktaki gibi TP-LINK UB500 kullanıyorum. İlk başta bir sorun olmuyor ama 5 dakkika kullanınca kesilmeler ve gecikme başlıyor kulaklıkta. Kulaklığımı telefonda kullanırken sorun yok PC'de böyle sadece, öneriniz var mı?

Kulaklık olarak QCY T13 ANC kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, başlıktaki gibi TP-LINK UB500 kullanıyorum. İlk başta bir sorun olmuyor ama 5 dakkika kullanınca kesilmeler ve gecikme başlıyor kulaklıkta. Kulaklığımı telefonda kullanırken sorun yok PC'de böyle sadece, öneriniz var mı?

Kulaklık olarak QCY T13 ANC kullanıyorum.
Telefonda olmadığına göre sorun kesinlikle UB500'de. Tak çıkar yaptığınızda da mı 5 dakika sonra böyle oluyor?

Telefonda olmadığına göre sorun kesinlikle UB500'de. Tak çıkar yaptığınızda da mı 5 dakika sonra böyle oluyor?
Az önce tak çıkart yaptım 5 dakkika değil 10 dakkikaya kadar dayandı bu sefer. Yani iade etsem alırlar mı onuda bilmiyorum zarara da gireceğim 400 TL olmuş fiyatı.

UB500, USB 2.0 portunda mı takılı 3.0 mı?
Versiyon numarasına göre sürücü indirip kurun. Usb 3.0 portunu kullanıyorsanız 2.0 portunu deneyin.
İkisinde de aynı sorun var. Sürücü olarakta son sürüm kurulu.

2.0 da direk çalışmamazlık yapmaz mı?
Çalışıyor.

Sürücüyü kaldırıp yeniden yüklemeyi denediniz mi? Kaldırma işlemini şu şekilde de yapabilirsiniz. Sürücüyü kaldırıp sistemi yeniden başladıktan sonra yükleyin.