Wartz

Başarılı
Makaleler
5
2 sene önce iş gereğinden kart çıkartmam gerekti. 2 senedir kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum. Değiştirmek için neler yapılmalı?

Müşteri hizmetlerini arayıp söyleyebilirsin.
Şubeye gidebilirsin.
Mobil bankacılıktan halledebilirsin.

En iyisi şubeye gitmek. Hazır kart varsa anında teslim ederler.

Bankayı ara. Değiştirmek istiyorum de. Yok derlerse de, kapatıcam de. Bzı bankalar uğraştırıyor.

Ziraat Bankası kullanıyorum ve Troy kart göndermişlerdi ilk kart olarak. Müşteri hizmetlerini aradım, kartımı değiştirmek istiyorum dedim. Önce eski kartını iptal ediyorlar ardından yeni kartı gönderiyorlar. Benimki 1 hafta içinde elime ulaştı.

Hayır değil. Kuzenim 16 yaşında ve ilk imza kartı çıkarttığında ilk başta Troy gelmişti, aradı söyledi isim baskılı Visa kart gönderdiler.

3 ay önce gayet de vermiyorlardı. İş Bankası hesabımı kapatmaya kadar da gidecektim. Nays kullandığım için pek problem etmedim. Ayrıca ilk imzadan bahsetmiyorum Maximum Genç bankamatik karttan bahsediyorum.

17 yaşındayım. O yüzden mi Troy verdiler?

Bahsettiğim bu değil.

3 ay önce gayet de vermiyorlardı. İş Bankası hesabımı kapatmaya kadar da gidecektim. Nays kullandığım için pek problem etmedim. Ayrıca ilk imzadan bahsetmiyorum Maximum Genç bankamatik karttan bahsediyorum.

Bahsettiğim bu değil.

Bilip bilmeden dislike atma işinden vazgeçin artık şu forumlarda.