Detaylar
Kim cevapladı?
2
29422
Ziyaretçi
Bankanı ara, yeni kart istediğini ve Visa/Mastercard olmasını söyle. İş Bankası böyle değiştiriyor en azından.
Daffy Duck
Üstün
Ziraat Bankası kullanıyorum ve Troy kart göndermişlerdi ilk kart olarak. Müşteri hizmetlerini aradım, kartımı değiştirmek istiyorum dedim. Önce eski kartını iptal ediyorlar ardından yeni kartı gönderiyorlar. Benimki 1 hafta içinde elime ulaştı.
mburakkarakas
Yetkin
Bankanı ara, yeni kart istediğini ve Visa/Mastercard olmasını söyle. İş Bankası böyle değiştiriyor en azından.
Yaşa bağlı değiştiriyor. Gençse Troy'da zorunlu devam etme konusunda. Ama eğer Visa istiyorsa isimsiz kullanması gerekiyor kartta.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
17 yaşındayım. O yüzden mi Troy verdiler?Yaşa bağlı değiştiriyor. Gençse Troy'da zorunlu devam etme konusunda. Ama eğer Visa istiyorsa isimsiz kullanması gerekiyor kartta.
2
29422
Ziyaretçi
Hayır değil. Kuzenim 16 yaşında ve ilk imza kartı çıkarttığında ilk başta Troy gelmişti, aradı söyledi isim baskılı Visa kart gönderdiler.Yaşa bağlı değiştiriyor. Gençse Troy'da zorunlu devam etme konusunda. Ama eğer Visa istiyorsa isimsiz kullanması gerekiyor kartta.
d.24
Uzman
İlk İmza sahipleri VISA alabiliyor mu?Hayır değil. Kuzenim 16 yaşında ve ilk imza kartı çıkarttığında ilk başta Troy gelmişti, aradı söyledi isim baskılı Visa kart gönderdiler.
mburakkarakas
Yetkin
Hayır değil. Kuzenim 16 yaşında ve ilk imza kartı çıkarttığında ilk başta Troy gelmişti, aradı söyledi isim baskılı Visa kart gönderdiler.
3 ay önce gayet de vermiyorlardı. İş Bankası hesabımı kapatmaya kadar da gidecektim. Nays kullandığım için pek problem etmedim. Ayrıca ilk imzadan bahsetmiyorum Maximum Genç bankamatik karttan bahsediyorum.
Bahsettiğim bu değil.
3 ay önce gayet de vermiyorlardı. İş Bankası hesabımı kapatmaya kadar da gidecektim. Nays kullandığım için pek problem etmedim. Ayrıca ilk imzadan bahsetmiyorum Maximum Genç bankamatik karttan bahsediyorum.
Bahsettiğim bu değil.
Bilip bilmeden dislike atma işinden vazgeçin artık şu forumlarda.