Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
82
Maç programları için TRT tabii alacaktım. Ama baya gömmüşler Play Store ve Ekşi'de. Yayının donduğuna dair bir sürü yorum vardı.

TRT Tabii aynı zamanda Turkcell TV+'ta da var ve bunun için Ekşi'de "Tabii'de izleyemediğim maçı buradan izliyorum" gibi bir yorum görmüştüm.
Ama bunun haricinde yine donduğuna dair yorumlar var.

TRT Tabii veya Turkcell TV+ kullanan var mı, maçlarda sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maç programları için TRT tabii alacaktım. Ama bayağı gömmüşler Play Store ve ekşi'de. Yayının donduğuna dair bir sürü yorum vardı.

TRT tabii aynı zamanda Turkcell TV+'ta da var ve bunun için ekşi'de "tabii'de izleyemediğim maçı buradan izliyorum" gibi bir yorum görmüştüm.

TRT tabii veya Turkcell TV+ kullanan var mı; maçlarda sıkıntı çıkarır mı?

İkisi de rezalet, web uygulamarı normal uygulamalarından daha sağlıklı çalışıyor.

Mesela geçen hafta TV+ platformunda film izleyememiştik çöktüğü için. Futbol maçı var mış meğer.

Maç programları için TRT tabii alacaktım. Ama baya gömmüşler Play Store ve Ekşi'de. Yayının donduğuna dair bir sürü yorum vardı.

TRT Tabii aynı zamanda Turkcell TV+'ta da var ve bunun için Ekşi'de "Tabii'de izleyemediğim maçı buradan izliyorum" gibi bir yorum görmüştüm.

Çok kötü. PC'de gizli mod dışında açılmıyor, açılınca da delaylı geliyor televizyona göre. Kahvedeki abilerin sevincinden anlıyorum gol attığımızı.

Yeni bir TRT Tabii premium kullanıcısıyım, normal filmlerde problem yok ancak iş maçlara gelince bir ton problem çıkıyor. Donması ayrı dert, hata vermesi ayrı bir dert. İyi ki pahalı değil, 100 kağıtta ne var canım?

Yeni bir TRT Tabii premium kullanıcısıyım, normal filmlerde problem yok ancak iş maçlara gelince bir ton problem çıkıyor. Donması ayrı dert, hata vermesi ayrı bir dert. İyi ki pahalı değil, 100 kağıtta ne var canım?
Şu an TV+ üzerinden tabii spor açık, sorunsuz, donmadan izliyorum. Prens için TV+'tan tercih etmiştim.