Detaylar
Kim cevapladı?SoldierBoyBabam
Üstün
Bir de ışıklı
Link atar mısın?
Son düzenleyen: Moderatör:
YoKĞ
Uzman
YoKĞ
Uzman
İşin üzücü kısmı da 6 bin TL'yi ucuz olarak görüp alanlar olacak. Oysaki sistemde kullanılan parçalar en az 10 yıllık.
Doğru, ben de alacaktım sonra anladım kötü olduğunu. (2022'de)
YoKĞ
Uzman
Cidden reklamı çok iyi yapıyorlar. Valorant bağımlısıydım o zaman hem de Valorant reklamını monitöre koyuyorlar genelde. Hep i7 olsun isterdim PC'de. Çok iyi geliyor gözüme tabii o zaman.
YoKĞ
Uzman
DoğruHalkımızın hassas noktasını iyi biliyorlar diyelim.![]()
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Hocam Turbox demeyin anısı var... Zamanında bilgisayar alacaktık babam hediye olarak attığınıza benzer sistem almış, Turbox olduğunu bilgisayarı kullandıktan sonra anladım... Hayallerim yıkıldı. Hala da kullanıyorum çok eskiden alınmıştı, ekran kartı, soğutucu, RAM, SSD, PSU upgrade ile hala ayakta. PSU daha almadım ama alacağım.
i5 3 nesil var hala kullanıyorum sad...
Cidden reklamı çok iyi yapıyorlar. Valorant bağımlısıydım o zaman hem de Valorant reklamını monitöre koyuyorlar genelde. Hep i7 olsun isterdim PC'de. Çok iyi geliyor gözüme tabii o zaman.![]()
Bir de o 4 GB ekran kartı, ışıklı mışıklı soğutucular çok iyi hissetiriyor bakarken. Halbuki 4 GB dediği kartta R7 240 4 GB...
Halkımızın hassas noktasını iyi biliyorlar diyelim.![]()
i7 var 4 GB ekran kartı var hocam daha ne istiyorsunuz? Işıklı soğutucu da var tam gamer PC! (!)
Yeni konular
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
-
Elektronik MacBook Air M5 | 13" & 16 GB RAM & 512 GB SSD - 53.539 TL
- mortem.dll
-