Türk firmaların kalitesizlikte ısrarı

Trencmivront

Çalışkan
En son Reeder'ın yeni telefonunu tanıtan bir haberi görünce aklıma geldi. Bir Türk firması olmasına rağmen sattığı cihazlar yalan ve sahtecilikle dolu. Lakin sözde milliyetçiler bu firmayı halen savunabiliyor. Bunu gibi daha çok "Türk markaya destek ver" kafasıyla kurulan firmalar var. İnsanlarda kafa mı yok? Sırf Türk olduğu için komşunun gece bir vakit sizin evi basmasına izin verir miydiniz? Önünüzdeki kişi pantolonunu indirip ayağınıza işese "İşesin ne olacak. Nede olsa adam Türk, destek çıkmak lazım." der miydiniz? Bunun altında yatan düşünceyi çok merak ediyorum.

Reeder'dan geçenlerde sürekli beni arıyorlardı. Bir de sabahın köründe arıyorlar, saat 8-9 falan... Neyse, açmadım ve inat edip tekrar tekrar aradılar. En son açtım dertleri neymiş diye. 1 alana 1 bedava telefon satıyoruz ilgilenir misiniz vs. bir şeyler zırvaladılar. Sanki bana kavun, karpuz satıyor, 1 alana 1 bedava telefon ne?

Telefonlarının ne kadar rezalet olduğunu anlattım, daha sonra bir şey diyemediler ve teşekkür edip kapattılar.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt