Sipariş ayrıntılarını görüntüle kısmında ödeme tutarının altında "İade tutarı" yazar yeşil şekilde, yazıyor mu öyle şey?Eki Görüntüle 158782
Bu kısımda yazmıyor iade süreci hakkında bir şey ama pazar günü olduğu için mi acaba?
Sipariş ayrıntılarını görüntüle kısmında ödeme tutarının altında "İade tutarı" yazar yeşil şekilde, yazıyor mu öyle şey?Eki Görüntüle 158782
Bu kısımda yazmıyor iade süreci hakkında bir şey ama pazar günü olduğu için mi acaba?
Bu olaydan bağımsız söylüyorum, Türkiye'de alışveriş yapacağım zaman önceliğim her zaman Amazon olmuştur, ülkenin en iyi alışveriş sitesidir net.
Sipariş ayrıntılarını görüntüle kısmında ödeme tutarının altında "İade tutarı" yazar yeşil şekilde, yazıyor mu öyle şey?
Değişimi Amazon çok zor yapıyor, genelde yapmıyor, 10 takla atmaniz lazim yapmaları için. Bana hiç yapmadılar son 2 yılda, yapan gördüm ama 10 kez aramış 10. aramada zar zor yaptırmış. Değişim seçeneğini müşterilerine kaldırdılar hatta en son. Bazılarında duruyor tuhaf şekilde. Ama tüketicinin en büyük hakkı olan değişimi müşterilerine zar zor sunmalari çok komik.Ben de mahcup olduğumu belirttim temsilciye, sanki kasıtlı olarak böyle bir şeyi yapıyormuş izlenimi olmasın diye. Keşke değişim olsaydı ama buna da şükür tabii ki.
Aynen, iade görünüyor.
Değişimi Amazon çok zor yapıyor, genelde yapmıyor, 10 takla atmaniz lazim yapmaları için. Bana hiç yapmadılar son 2 yılda, yapan gördüm ama 10 kez aramış 10. aramada zar zor yaptırmış.
Aynen, iade görünüyor.
Darla, belki onlar da yenisini yollar.Stoku kalmamış ürünün ama bayağı pahalanmış maalesef. Şu an ne yapsam diye düşünüyorum, üstüne ekleyip aynı puzzleden mi alsam yoksa puzzle şirketini sürekli darlasam mı?
Hocam sizin konuyu atar mısınız merak ettim.
Magduriyet yaşadığım konuları mı?