Amazon'un müşteri memnuniyetini ön plana alması

Bu olaydan bağımsız söylüyorum, Türkiye'de alışveriş yapacağım zaman önceliğim her zaman Amazon olmuştur, ülkenin en iyi alışveriş sitesidir net.

Bu yıl ben de hiç alışveriş yapmadım diğer sitelerden.

Sipariş ayrıntılarını görüntüle kısmında ödeme tutarının altında "İade tutarı" yazar yeşil şekilde, yazıyor mu öyle şey?

1751203496336.webp

Bu kısım sanırım.

Ben de mahcup olduğumu belirttim temsilciye, sanki kasıtlı olarak böyle bir şeyi yapıyormuş izlenimi olmasın diye. Keşke değişim olsaydı ama buna da şükür tabii ki.
Değişimi Amazon çok zor yapıyor, genelde yapmıyor, 10 takla atmaniz lazim yapmaları için. Bana hiç yapmadılar son 2 yılda, yapan gördüm ama 10 kez aramış 10. aramada zar zor yaptırmış. Değişim seçeneğini müşterilerine kaldırdılar hatta en son. Bazılarında duruyor tuhaf şekilde. Ama tüketicinin en büyük hakkı olan değişimi müşterilerine zar zor sunmalari çok komik.

Bu yıl ben de hiç alışveriş yapmadım diğer sitelerden.

Eki Görüntüle 158785

Bu kısım sanırım.
Aynen, iade görünüyor.

Benzer durumu bende yaşadım. Yardımcı oluyorlar. Amazonun genel politikası böyle aslında. Müşteri memnuniyetini ön planda tutup piyasada olabildiğince sağlam yer edinmek.
Arkasında çok büyük bir sermaye olduğu için ilk zamanlarda aşırı kampanyalar, paralar ve bonuslar verildi. Eskisi gibi değil fakat hala deneyimleyebileceğin bir müşteri memnuniyeti sağlamaktalar. İyi bir şey bu fakat aşırı ön plana çıkarsa diğer firmalar açısından da zorlayıcı olup piyasada tutunmaları zorlaşabilir. Adil bir rekabeti denetlemesi gerekenler umarım bir şeyler yapıyorlardır.

Son düzenleme:
Değişimi Amazon çok zor yapıyor, genelde yapmıyor, 10 takla atmaniz lazim yapmaları için. Bana hiç yapmadılar son 2 yılda, yapan gördüm ama 10 kez aramış 10. aramada zar zor yaptırmış.

Aynen, iade görünüyor.

Stoku kalmamış ürünün ama bayağı pahalanmış maalesef. Şu an ne yapsam diye düşünüyorum, üstüne ekleyip aynı puzzleden mi alsam yoksa puzzle şirketini sürekli darlasam mı?

Hocam sizin konuyu atar mısınız merak ettim.
Magduriyet yaşadığım konuları mı?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt