Detaylar
Kim cevapladı?En iyi soloyu zaten yazmışsınız ama ben Yavuz Çetin'i maalesef sevemiyorum...
O yüzden bu listeye iki şarkı bırakabilirim:
Bi' de bence en iyi solo olamaz ama Acının İlacı'nın solosuna hayranım:
(hepsi süre ayarlı.)
(hepsi süre ayarlı.)
En iyi soloyu zaten yazmışsınız ama ben Yavuz Çetin'i maalesef sevemiyorum...
(hepsi süre ayarlı.)
Don Kisot ve Biz Nereye soloları inanılmazmış, çok beğendim. Belki çok solo sayılmaz ama, Müslüm Gürses'in Sigara şarkısının son kısmında giren solo da çok güzeldir bakmanızı öneririm.
Selam, size göre TR sınırları içerisinde atılmış en iyi gitar solosu hangisidir?
Ben başlayayım: Benimle Uçmak İster Misin?
Hocam sana yemin ediyorum yaklaşık 4 senedir bu şarkı aklımı kurcalıyor. Çalıştığım yerde bir eleman dinletmişti, salak gibi kaydetmedim. Arada bir aklıma geliyor ama bulamıyordum çok teşekkürler...
Ayrıca rahmetli Asım Can Gündüz ve Cem Köksal derim geçerim.
Çok güzel bir tesadüf olmuş hocam, keyifli dinlemeler.Hocam sana yemin ediyorum yaklaşık 4 senedir bu şarkı aklımı kurcalıyor. Çalıştığım yerde bir eleman dinletmişti, salak gibi kaydetmedim. Arada bir aklıma geliyor ama bulamıyordum çok teşekkürler...
Ayrıca rahmetli Asım Can Gündüz ve Cem Köksal derim geçerim.![]()
Bencesi olmayan bir şarkı olacaksa.
Yavuz Çetin ülkedeki en iyi gitaristti açık ara. Asım Can Gündüz'ü dahil etmiyoruz tabii ki buna.
Yavuz Çetin'i dahil etmezsek.
Asım Can Gündüz'ü Türk gitaristler arasında saymıyorum ben. Ondan eklemedim onu. Kendisi Türktür tabii. Ama tuşesi vs. Amerikan tarzındadır. Cidden inanılmaz, mükemmel bir gitarist. Bir parçasını bırakayım ama. Gitardan kemana benzer bir ses çıkartıyor. Bunu kendine has sound potansı ile yapıyor.
Yavuz Çetin ülkedeki en iyi gitaristti açık ara. Asım Can Gündüz'ü dahil etmiyoruz tabii ki buna.
Asım Can Gündüz'ü Türk gitaristler arasında saymıyorum ben. Ondan eklemedim onu. Kendisi Türktür tabii. Ama tuşesi vs. Amerikan tarzındadır. Cidden inanılmaz, mükemmel bir gitarist. Bir parçasını bırakayım ama. Gitardan kemana benzer bir ses çıkartıyor. Bunu kendine has sound potansı ile yapıyor.
Son düzenleme:
Bencesi olmayan bir şarkı olacaksa.
Yavuz Çetin'i ben de çok fazla sevmem ama o şarkısı fena yahu. Ayrıca rahmetli Asım Can inanılmaz cidden ya. Her şarkısı ayrı bir keyif veriyor insana. Özellikle gönlümdeki acın silinmedi. En güzel Gary Moore coverıdır bana göre
Yavuz Çetin'i neden pek sevmiyorsunuz? Bilmediğimden soruyorum, antipatinin sebebi nedir yani öğrenmek isterim. İntihar etti diye biliyorum sadece. @umutYavuz Çetin'i ben de çok fazla sevmem ama o şarkısı fena yahu. Ayrıca rahmetli Asım Can inanılmaz cidden ya. Her şarkısı ayrı bir keyif veriyor insana. Özellikle gönlümdeki acın silinmedi. En güzel Gary Moore coverıdır bana göre
Yavuz Çetin'i neden pek sevmiyorsunuz? Bilmediğimden soruyorum, antipatinin sebebi nedir yani öğrenmek isterim. İntihar etti diye biliyorum sadece. @umut
Evet 2001 yılında intihar etti. Sevmememin onunla alakası yok. Biraz daha sert müzikler dinliyorum ve mümkün oldukça Türkçe şarkı dinlemiyorum. Çok kült şeyler dışında. Tabi ki çoğu şarkısını bilirim ama çok sevmem.
Yavuz Çetin'i neden pek sevmiyorsunuz? Bilmediğimden soruyorum, antipatinin sebebi nedir yani öğrenmek isterim. İntihar etti diye biliyorum sadece. @umut
İnsanı intihar ettiği için sevmemek büyük yanlış. Ölen kişinin arkasından saygısızlıktır bence. O kararını vermiş. Umarım mutludur.