''TurkNet GigaFiber istiyorum'' için gönderdiğimiz talep sayılar işleme alınmadı mı?

adils

Çalışkan
TurkNet GigaFiber istiyorum taleplerini mahalleye söylediğimde herkesle beraber attık ama talep sayısının güncellenmediğini gördük talepler gitmiyor olabilir mi?

Zaten taleplerden ziyade kendi iş planlarına göre hareket ettiklerinden ötürü pek dert etmeyin bunu. Siz 1000 kişi talep gönderiyorsunuz, gidip 100 kişilik mahalleye altyapı sağlanıyor.

Yukarıda hocam tam benim diyeceğimi dedi. Oraya isterseniz gidip 10.000 kişi talep yollayın onlar isterse yine gidip 100 kişilik yere getirirler. Orayı dikkate aldıklarını pek sanmıyorum.

Arkadaşlar GigaFiber talep formunu doldurmayın. Talep edenler kendilerini fişliyor. Özellikle talep olan yerlere getirmiyorlar. Talep olmayanlara, dağ başına veya hiçliğin ortasına getiriyorlar. Sakın bu hatayı yapmayın.

Talep formu whitelist değil, blacklist. Herkes bunu karıştırıyor.

Sağda solda, sosyal medyada TürkNet'in ne olduğunu bilmediğinizi paylaşın. "Sadece Instagram'a giriyoruz, Müge Anlı klipleri izliyoruz, futbol maçı izliyoruz, internet ne bilmiyoruz bile" falan demeye başlayın, ertesi gün size GigaFiber gelir.

Arkadaşlar GigaFiber talep formunu doldurmayın. Talep edenler kendilerini fişliyor. Özellikle talep olan yerlere getirmiyorlar. Talep olmayanlara, dağ başına veya hiçliğin ortasına getiriyorlar. Sakın bu hatayı yapmayın.

Talep formu whitelist değil, blacklist. Herkes bunu karıştırıyor.

Sağda solda, sosyal medyada TurkNet'in ne olduğunu bilmediğinizi paylaşın. "sadece Instagram'a giriyoruz, müge anlı klipleri izliyoruz, futbol maçı izliyoruz, internet ne bilmiyoruz bile" falan demeye başlayın, ertesi gün size GigaFiber gelir.

Bilmiyorum mahalleyle birleşip attık 20 30 kişi belki gelir diye.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt