Bundan 1-2 yıl önce artık vermeyeceklerini söylemişlerdi. Ancak bu son zamanlarda alan var mış. Sanırım yanlışım yoksa paket 75 Mbps VDSL. Tekrardan destek kaydı açıp şansımı denemeli miyim?

Sorabilirsiniz. Benim TurkNet GigaFiber altyapısı olan evimde IPv6 bulunuyordu ve kullanılabilir durumdaydı. Ben özel olarak istememiş olmama rağmen aktifti yani. Mevcut evimde IPv6 kullanılamıyor. 100 mbps TurkTelekom altyapısı var. TurkNet'i arayıp sorun bölgenizde ve mevcut altyapınızda IPv6 mümkün müdür diye.

Sorabilirsiniz. Benim TurkNet GigaFiber altyapısı olan evimde IPv6 bulunuyordu ve kullanılabilir durumdaydı. Ben özel olarak istememiş olmama rağmen aktifti yani. Mevcut evimde IPv6 kullanılamıyor. 100 Mbps Türk Telekom altyapısı var. TurkNet'i arayıp sorun bölgenizde ve mevcut altyapınızda IPv6 mümkün müdür diye.

GigaFiber altyapısındakilere veriyor mevcut olarak.

Yani hocam sormam daha iyi olur diyorsunuz. Bir ara dediğim gibi 2 yıl önce almıştım sorunsuz ancak bir anda gitmişti sorduğumda bir süreliğine vermiyoruz demişlerdi. 2 yıl sonra değişmiş olabilir yine de sorup konuyu güncelleyeyim sonradan merak edenler için çözüm olur.

Evet, veriyor.

IMG_20260301_203509.webp

GigaFiber altyapısında veriyor.

VAE için ise:
Turk Telekom FTTH altyapısında veriyor.
Turk Telekom VDSL altyapısında vermiyor.