Zeitnot

Yetkin
Yer
Malta
1768125659713.webp

Şu an 43'üm, nasıl 1. olabilirim?
Neye dikkat etmem gerek söyleyebilir misiniz?

Sezon 16 geldi sanırım; iki sezondur oynamıyorum, o yüzden genel bir yorum yapacağım. Tek başına girdiğin senaryoda daha 5-6. dakikada yanındaki Support'u okuman lazım. TR supportların çoğunluğu ADC'ye göre oynamıyor. O yüzden senin idare edebilmen lazım. Onun dışında mikro-makro oyununu da geliştirmen gerekiyor. Mesela belirli bir noktada Tab bastığında hangi oyuncunun geri dönebileceğini, hangisinin dönemeyeceğini vb. anlaman lazım. Yani kısacası oyunu okuyabilmen lazım.

Yanındaki support'a göre oyna. Eğer support kötü ise fight girme. Sadece farm yap. Erken oyunda fight'a falan girmeni de önermem.

Sezon 16 geldi sanırım; iki sezondur oynamıyorum, o yüzden genel bir yorum yapacağım. Tek başına girdiğin senaryoda daha 5-6. dakikada yanındaki Support'u okuman lazım. TR supportların çoğunluğu ADC'ye göre oynamıyor. O yüzden senin idare edebilmen lazım. Onun dışında mikro-makro oyununu da geliştirmen gerekiyor. Mesela belirli bir noktada Tab bastığında hangi oyuncunun geri dönebileceğini, hangisinin dönemeyeceğini vb. anlaman lazım. Yani kısacası oyunu okuyabilmen lazım.

Peki ek olarak bir soru soracağım, ölmeyi nasıl azaltırım? Kaç maçtır taşıyorum ancak şu an oynadığım maçta ağır yenildim, ölünce çok geri düşüyorum.

Peki ek olarak bir soru soracağım, ölmeyi nasıl azaltırım? Kaç maçtır taşıyorum ancak şu an oynadığım maçta ağır yenildim, ölünce çok geri düşüyorum.
Oynadığın karakter earlysi zayıfsa ona göre oynaman lazım. Benim de bu sezonki ilk maçım rezalet geçti (3/18 oynadım, mekaniklere alışamadım hiç.). Sonraki 5 maçımı taşıya taşıya kazandım mesela Nilah ile.
İşin özü yanındaki supportun ve karşındakilerin aklını okuyabilmek.
https://www.leagueofgraphs.com/summoner/tr/srebrni+moon+nož-nož#championsData-all-queues
Hesabın geçen sezonki rankını düşürmeye çalıştım sürekli. Düşüremeyince saldım biraz oyunu. Bu sezon tekrardan kasayım dedim ve daha 6 maçta P4'e çıktı hesap. Geçen sezon P3'tü.

Ölmeyi azaltmak istiyorsan aynı bir suikastçı gibi fighta sonradan gireceksin. Takım fight atmıyor mu? Bırak sen de girme; asıl olay fight başlatmaman. Saçma bir iki yerde öldüysen farma biraz daha ağırlık ver.