Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Sezon 16 geldi sanırım; iki sezondur oynamıyorum, o yüzden genel bir yorum yapacağım. Tek başına girdiğin senaryoda daha 5-6. dakikada yanındaki Support'u okuman lazım. TR supportların çoğunluğu ADC'ye göre oynamıyor. O yüzden senin idare edebilmen lazım. Onun dışında mikro-makro oyununu da geliştirmen gerekiyor. Mesela belirli bir noktada Tab bastığında hangi oyuncunun geri dönebileceğini, hangisinin dönemeyeceğini vb. anlaman lazım. Yani kısacası oyunu okuyabilmen lazım.
Sezon 16 geldi sanırım; iki sezondur oynamıyorum, o yüzden genel bir yorum yapacağım. Tek başına girdiğin senaryoda daha 5-6. dakikada yanındaki Support'u okuman lazım. TR supportların çoğunluğu ADC'ye göre oynamıyor. O yüzden senin idare edebilmen lazım. Onun dışında mikro-makro oyununu da geliştirmen gerekiyor. Mesela belirli bir noktada Tab bastığında hangi oyuncunun geri dönebileceğini, hangisinin dönemeyeceğini vb. anlaman lazım. Yani kısacası oyunu okuyabilmen lazım.
Peki ek olarak bir soru soracağım, ölmeyi nasıl azaltırım? Kaç maçtır taşıyorum ancak şu an oynadığım maçta ağır yenildim, ölünce çok geri düşüyorum.
SF26
Üstün
Oynadığın karakter earlysi zayıfsa ona göre oynaman lazım. Benim de bu sezonki ilk maçım rezalet geçti (3/18 oynadım, mekaniklere alışamadım hiç.). Sonraki 5 maçımı taşıya taşıya kazandım mesela Nilah ile.Peki ek olarak bir soru soracağım, ölmeyi nasıl azaltırım? Kaç maçtır taşıyorum ancak şu an oynadığım maçta ağır yenildim, ölünce çok geri düşüyorum.
İşin özü yanındaki supportun ve karşındakilerin aklını okuyabilmek.
https://www.leagueofgraphs.com/summoner/tr/srebrni+moon+nož-nož#championsData-all-queues
Hesabın geçen sezonki rankını düşürmeye çalıştım sürekli. Düşüremeyince saldım biraz oyunu. Bu sezon tekrardan kasayım dedim ve daha 6 maçta P4'e çıktı hesap. Geçen sezon P3'tü.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Ölmeyi azaltmak istiyorsan aynı bir suikastçı gibi fighta sonradan gireceksin. Takım fight atmıyor mu? Bırak sen de girme; asıl olay fight başlatmaman. Saçma bir iki yerde öldüysen farma biraz daha ağırlık ver.Peki ek olarak bir soru soracağım, ölmeyi nasıl azaltırım? Kaç maçtır taşıyorum ancak şu an oynadığım maçta ağır yenildim, ölünce çok geri düşüyorum.
Ölmeyi azaltmak istiyorsan aynı bir suikastçı gibi fighta sonradan gireceksin. Takım fight atmıyor mu? Bırak sen de girme; asıl olay fight başlatmaman. Saçma bir iki yerde öldüysen farma biraz daha ağırlık ver.
Teşekkürler.
1163
Başarılı
Demir 4 hesap al, duo bul ve kasabildiğin kadar nereye çıkabiliyorsan.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Steam harcamasında cashback veren kartlar nelerdir?
- Kedy_Dremurr