Type-C şarj adaptörü önerisi

Orijinal adaptörü alıp geçin.

Hangi Spigen modeline karar verdiniz parası orijinal samsung ile aynı ise gerek yok.
Buradaki arkadaşın paylaştığını kastetmiştim.

Hayır sorun yaratmaz 45w almak ama tavsiyem orijinal almayacaksanız (direkt Samsung Shop veya yetkili satıcıdan) Spigen marka almanız olur. Hem garanti süresi uzun hem de işinizi görür hayliyle.

Kendim çift girişlisini kullanıyorum memnunum.

Premium yok ama bulurum sanırım. O zaman madem Spigen de telefona zarar vermiyor, premium olan birini bulursam senin önerdiğini alayım, bulamazsam da aşağıdakini alayım ve her senaryoda orijinale ödeyeceğim fiyat farkına bira-lahmacun yapayım. Kötü fikir mi?

Premium yok ama bulurum sanırım. O zaman madem Spigen de telefona zarar vermiyor, premium olan birini bulursam senin önerdiğini alayım, bulamazsam da aşağıdakini alayım ve her senaryoda orijinale ödeyeceğim fiyat farkına bira-lahmacun yapayım. Kötü fikir mi?

İyi fikir hocam boşuna fazla para vermeyin.

İyi fikir hocam boşuna fazla para vermeyin.
2 adet satın alacağım normalde. Biri evde, diğeri ofiste duracak. Bu şekilde 1 adet orijinal fiyatına 2 adet yine kaliteli ve telefona zarar vermeyecek ürün almış olacağım. Bence böyle daha mantıklı olur.

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.

Orijinal adaptör kullanmanizi öneririm. Spigen gibi kaliteli markalar da sorun çıkarmaz elbette.

İyi bir ürün, alınabilir.

Orijinal adaptör kullanmanizi öneririm. Spigen gibi kaliteli markalar da sorun çıkarmaz elbette.

İyi bir ürün, alınabilir.
2 adet Spigen sipariş verdim gitti. Orijinal ürünün neden önerildiğinin elbette farkındayım. Ancak sizlerin fikirlerine ve tecrübelerine de elbette güveniyorum. Madem Spigen de kaliteli ve cihaza zarar vermez, madem 1 adet orijinal fiyatına 2 adet cihaza zarar vermeyen kalite bir ürün alabiliyorum, madem sizlere de güveniyorum, o halde bunu yapmayı tercih ettim. Teşekkür ederim.

2 adet Spigen sipariş verdim gitti. Orijinal ürünün neden önerildiğinin elbette farkındayım. Ancak sizlerin fikirlerine ve tecrübelerine de elbette güveniyorum. Madem Spigen de kaliteli ve cihaza zarar vermez, madem 1 adet orijinal fiyatına 2 adet cihaza zarar vermeyen kalite bir ürün alabiliyorum, madem sizlere de güveniyorum, o halde bunu yapmayı tercih ettim. Teşekkür ederim.

Spigen kalitesi orijinalinden farksız uzun süredir kullanıyorum. Elektrik tesisatında bir sorun olmadığı sürece şarj adaptörü problem çıkartmaz. Hayırlı olsun.

Geri
Yukarı Alt