Detaylar
Kim cevapladı?Ödeme reddedildi hatası hocam.
Papara sanal kart ve 3 farklı bankadan denedim ama her seferinde reddediyor.
- 5330
- google google drive sorunu
- Forum: Kredi Kartları, Krediler ve Bankalar
Pahalı biraz galiba bilgisayarda tutsam daha iyi olacak.
Öncelikle Google ödeme almadığı için kendinizi şanslı sayın. Ben geçen sene 2TB alan aldım ve yaşadığım sorunlar yüzünden hiç kullanmadım. Hatta sırf Gdrive uygulaması yüzünden PC ye format atmam gerekti. @5330 ek mesaj yüzünden etiketlendi.
terabox - 1TB ücretsiz bulut depolama alanı veriyor.
İndirme ve yükleme hızı yavaş.
Kişisel dosyalarınızı yüklemenizde de sakınca olmayabilir ama ben yine de kişisel olmayan dosyalarınız için kullanmanızı tavsiye ederim.
Uzun süredir kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun çıkmadı.
terabox - 1TB ücretsiz bulut depolama alanı veriyor.
Kişisel dosyalarınızı yüklemenizde de sakınca olmayabilir ama ben yine de kişisel olmayan dosyalarınız için kullanmanızı tavsiye ederim.
Son düzenleme:
Öncelikle Google ödeme almadığı için kendinizi şanslı sayın. Ben geçen sene 2TB alan aldım ve yaşadığım sorunlar yüzünden hiç kullanmadım. Hatta sırf gdrive uygulaması yüzünden PC'ye format atmam gerekti. @5330 ek mesaj yüzünden etiketlendi.
Terabox - 1TB ücretsiz bulut depolama alanı veriyor.
Eki Görüntüle 93285
Güzele benziyor RAR ile şifrelesem daha güvenli olur galiba.
Kendi bulut depolama servisinizi kurmadığınız sürece verilerinizin tam anlamıyla güvenliğini sağlayamazsınız. Bunu bilmenizi isterim.Google Drive denen varlık ödeme almıyor kartımdan maalesef. Ucuz olsun ancak fotoğraf ve video yedekleyeceğim, yayılsın istemem.
Google, banka ve ön ödemeli kartlardan ödeme almamakta. Hatayı bu yüzden almış olabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
Steam harcamasında cashback veren kartlar nelerdir?
- Kedy_Dremurr