5330

Deneyimli
Google Drive denen varlık ödeme almıyor kartımdan maalesef. Ucuz olsun ancak fotoğraf ve video yedekleyeceğim, yayılsın istemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarz bir hata alıyorsunuz acaba hocam?

Ödeme reddedildi hatası hocam.

Pahalı biraz galiba bilgisayarda tutsam daha iyi olacak.

Öncelikle Google ödeme almadığı için kendinizi şanslı sayın. Ben geçen sene 2TB alan aldım ve yaşadığım sorunlar yüzünden hiç kullanmadım. Hatta sırf Gdrive uygulaması yüzünden PC ye format atmam gerekti. @5330 ek mesaj yüzünden etiketlendi.
terabox - 1TB ücretsiz bulut depolama alanı veriyor.
İndirme ve yükleme hızı yavaş.
Kişisel dosyalarınızı yüklemenizde de sakınca olmayabilir ama ben yine de kişisel olmayan dosyalarınız için kullanmanızı tavsiye ederim.
Uzun süredir kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun çıkmadı.
terabox - Ekran görüntüsü 2024-10-24 170944.webp

Son düzenleme:
Öncelikle Google ödeme almadığı için kendinizi şanslı sayın. Ben geçen sene 2TB alan aldım ve yaşadığım sorunlar yüzünden hiç kullanmadım. Hatta sırf gdrive uygulaması yüzünden PC'ye format atmam gerekti. @5330 ek mesaj yüzünden etiketlendi.
Terabox - 1TB ücretsiz bulut depolama alanı veriyor.
İndirme ve yükleme hızı yavaş.
Kişisel dosyalarınızı yüklemenizde de sakınca olmayabilir ama ben yine de kişisel olmayan dosyalarınız için kullanmanızı tavsiye ederim.
Uzun süredir kullanıyorum. Şimdiye kadar sorun çıkmadı.
Eki Görüntüle 93285

Güzele benziyor RAR ile şifrelesem daha güvenli olur galiba.

Google Drive denen varlık ödeme almıyor kartımdan maalesef. Ucuz olsun ancak fotoğraf ve video yedekleyeceğim, yayılsın istemem.
Kendi bulut depolama servisinizi kurmadığınız sürece verilerinizin tam anlamıyla güvenliğini sağlayamazsınız. Bunu bilmenizi isterim.
Google, banka ve ön ödemeli kartlardan ödeme almamakta. Hatayı bu yüzden almış olabilirsiniz.