Çözüm USB'den Boot edilen Linux'ta USB'yi çekersek ne olur?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Charles Leclerc

Üstün
Makaleler
41
Yer
Çayeli
Hiçbir şey olmaz. Çalışmaya devam eder. Daha demin Kali'de denedim. Kali yüklü USB'yi Kali çalışırken çektim. Hiçbir şey olmadan sorunsuzca çalışmaya devam etti. Fakat bu dağıtıma göre değişir mi bilmem.

Hiçbir şey olmaz. Çalışmaya devam eder. Daha demin Kali'de denedim. Kali yüklü USB'yi Kali çalışırken çektim. Hiçbir şey olmadan sorunsuzca çalışmaya devam etti. Fakat bu dağıtıma göre değişir mi bilmem.
Bellege yuklenmeyen data acilmadigi icin belli bir sure sonra (muhtemelen 10 dakika icinde) sorunlar yasayacaksin, firefox falan acmayi denersen acamaz zaten.

Dagitima, isletim sistemine, total RAM miktarina ve herhangi bir seye gore degisebilir

Dediğiniz durum toram kernel parametresi aktifse geçerli olur. Bu parametre ile boot-media ram üzerine kopyalanır ve oradan çalışmaya başlar. Dolayısıyla USB'i çekmeniz bir sorun teşkil etmez.

Parametre "Rhel-based systems" üzerinde rd.live.ram olarak geçiyor.

Son düzenleme:
Live'larda sıkıntı olmuyor, kurulu sürücüyü çıkartırsan da paket yöneticisi hata veriyor ve öylece kalıyor. Debian'da bunun haricinde bir şeyle karşılaşmadım, server için kurmuştum zaten üzerinde masaüstü ortamı dahi çalıştırmadım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt