dolarlaVSatmak

Çalışkan
Arkadaşkar telefon ve bilgisyar ile içli dışlıyım. Ufak tefek tamirler de yapıyorum. Benim için şarjlı olması veya olmaması önemli değil. Ucuz olsun kullanışlı olsun yeter. Hemen yalama olmasın. Temu gibi yerlerden de olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle, şarjlı kesinlikle tavsiye etmem, yüksek tork ihtiyaç duyulan bir şey değil ve bu yapacağınız işlerde zararlı. Ayrıca günde 100 adet bilgisayar montajı da yapmayacağınıza göre , kol gücü fazlasıyla yeterli olacaktır.

Bilgisayarın yanında Telefon da dediğiniz için iki ayrı set önereceğim. Birbirinin yerine değil, birlikte.

İlki uçlu tornavida seti. Arkadaşın yukarıda bahsettiği Bosch marka set inanıyorum ki çok iyi bir üründür, ancak ben daha pratik ve tarafımdan kullanım ile onaylanmış bir alternatif önereceğim: Tornavida seti yerine arkası depolu ucu değişebilir iyi kalite mıknatıslı tornavida ve işinizi görecek boyut ve şekillerde birkaç uç. Ben 1994 senesinde aldığım Cetaform 3100 tornavidayı hala kullanmaktayım. Abartmıyorum, yüzlerce bilgisayar toplamış ve bakımını yapmışımdır bu aletle. Arkasındaki kapaklı bölmeye 14 adet uç sığıyor. Yanında zaten 6 adet en çok kullanılan uçlardan veriyorlar ama siz isterseniz sonradan alacağınız uçları da ekleyebilirsiniz (Bosch, Black&Decker, Stanley, İzeltaş gibi markaları tercih edin uç alırken)

Cetaform 3100

resim_2025-01-01_152100140.webp

Ek olarak da bir saatçi tornavidası seti de öneririm. Ben senelerdir (en az 15 sene) Stanley marka bir set kullanmaktayım, sıkıntısını görmedim.

Stanley 6 Parça Saatçi Tornavida Seti

resim_2025-01-01_152621266.webp

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• cc.webp
    cc.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 75