4142

Uzman
Makaleler
9
Arkadaşlar merhaba,

Ben TN panel kullanıyorum yaklaşık 4 yıldır. IPS Glow'dan dolayı itici bulmaya başladım IPS'leri ve alasım gelmiyor açıkçası.
Bir sürü de araştırma yaptım, sanki kronik bir sorun, bir kara bela lanet gibi bir şey.

Bu yüzden sizlere bir sorayım dedim.

Kaç gündür yoğun araştırmalar içindeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi oyun oynuyorsan TN'de kal. IPS ise en iyisidir bana göre çünkü sürekli siyah ekran bakmayız. IPS Glow dediğin olay da zaten sadece geceleri siyah ekranda belli olur. VA panel ise sadece siyahlarda başarılıdır ancak diğer hiçbir konuda tatmin etmez. VA alacağıma TN'de kalırım daha iyi. En azından hızlı.

Rekabetçi oyun oynuyorsan TN'de kal. IPS ise en iyisidir bana göre çünkü sürekli siyah ekran bakmayız. IPS Glow dediğin olay da zaten sadece geceleri siyah ekranda belli olur. VA panel ise sadece siyahlarda başarılıdır ancak diğer hiçbir konuda tatmin etmez. VA alacağıma TN'de kalırım daha iyi. En azından hızlı.
Ben daha çok hikaye oyunları oynuyorum ve film izliyorum.

Işık süzmesi eyvallah da iade eder değiştiririz ama IPS Glow'dan çok rahatsız olurum. Sabit bir sorunmuş.
Gereksiz kafaya takıyorsunuz gibi geldi bana. Sürekli siyah bi resim açıp ekrana mı bakacaksınız? Takmayın bu kadar. Siyahtan çok normal renkleri göreceksiniz.

Hocam çok kasmayın dümdüz siyah ekrana bakmayacaksanız sorun olmuyor.
Aynı anda aynı şeyi yazmışız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun orada işte ben karanlık ortamda bilgisayarı çok kullanıyorum, elimde patlar diye korkuyorum :D.
Bi de yani videoları elinizdeki TN panel monitörle izliyorsanız ne kadar iyi renk karşılaştırması yapabilirsiniz ki? En iyisi mağazalara gidip gözünüzle görmek.