Valorant ve diğer oyunlarda yüksek gecikme sorunu

SoDangerous

Gelişen
Merhaba iyi günler herkese son zamanlarda Valorant'ta oyunun akıcılığı gitmiş kasıyor gibi hissediyorum. Ekran kartı ve işlemci gecikmem 10ms civarında sadece işlemci ise 6ms civarında geziyor anlık olarak bunlar daha da yükselebiliyor eskiden 3ms civarı alıyordum ve oyun daha akıcıydı ne yapmam gerekli hem Valorant hem diğer oyunların daha akıcı ve düşük gecikmeli oynayabilmem için.

valorant gecikme sorunu.mp4
Anlık yükselmeler oluyor 10 12 civarına çıktığı NVIDIA'nın istatistik gösteren şeyindede 12 14 civarı oluyor bu arada orada işlemcinin kullanımıda %60 civarlarında geziyor hocam %45'lere indiğide oluyor bu normal mi?

Normal fazla yüklenmiyordur çözünürlüğü düşürürsen yüklenmeye başlar. Tavsiyem grafikleri en düşük ayarda kullanman bu arada ki işlemeyi kısaltır.

Normal fazla yüklenmiyordur çözünürlüğü düşürürsen yüklenmeye başlar. Tavsiyem grafikleri en düşük ayarda kullanman bu arada ki işlemeyi kısaltır.

Her şey en düşükte kullanıyorum refleks ve çok izlekli görselleştirme açık diğerleri kapalı internette benzer sistemli yayın yapanlar gördüm yayında olmalarına rağmen mesela onlarında gecikmeleri çok düşük hatta YouTube'da benzer sistem ya da daha düşük aynı işlemciyi kullanan sistemlerde bile gecikmeleri çok düşük neredeyse benim 5te1'im kadar anlayamadım gitti bir türlü.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt