Bir tane Türkçe Yama buldum ama yani gördüğüm en kötü yamalardan biri. A2 ingilizcemle daha çok şey anlarım oyunu ingilizce oynarsam. Kötü bir makine çeviri olmuş. Cümle yapısı bile yok yemin ederim hiçbir şey anlamadım yani öyle bir yama. Doğru düzgün bir yama yok mu?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Bu yamaya baktin mi?
www.technopat.net
Vampire the Masquerade: Bloodlines %100 Türkçe Yama
Türkçe Yamayı İndir - Yandex.Disk Link Virüs Total Sonucu Kurulum: "VtMB_TR_YAMA_BarisBlt61" klasörünün içindekilerini oyunun ana klasörüne kopyalayın. Ardından "Font Fix" adlı rar içindekilerini "C:\Windows\Fonts" konumuna atın. "Vampire_oyna.bat" dosyasını çalıştırarak oyuna giriş yapın...
Buradan yüklemedim ama bu yamayı yükledim zaten. Bence kötü olmuş bu yama. Makine zaten ama yani normalde makine çeviriler çok kötü olmaz. Bundan ben cümleleri anlayamıyorum sanki başka bir dilmiş gibi.Bu yamaya baktin mi?
Vampire the Masquerade: Bloodlines %100 Türkçe Yama
Türkçe Yamayı İndir - Yandex.Disk Link Virüs Total Sonucu Kurulum: "VtMB_TR_YAMA_BarisBlt61" klasörünün içindekilerini oyunun ana klasörüne kopyalayın. Ardından "Font Fix" adlı rar içindekilerini "C:\Windows\Fonts" konumuna atın. "Vampire_oyna.bat" dosyasını çalıştırarak oyuna giriş yapın...www.technopat.net