Detaylar
Kim cevapladı?Artırsanız bile donanımsal grafik hızlandırma olmadığı sürece devasa bir performans alamazsınız. GPU Passthrough gibi yöntemlere bakın donanımsal hızlandırma için.
Koneko Toujou
Üstün
VirtualBox'ta video belleği olarak 256 MB verebiliyorum, bunu nasıl artırabilirim? Artırmadan grafik gerektiren uygulama açarsam kasar mı?
Donanım hızlandırmalı sanal makine kullanmak istersen VMware'da daha rahat edersin. GPU passthrough yapmak VMware'da daha kolay. Ekran kartın destekliyorsa 2 script ile kolayca GPU'yu sanal makineye aktarabiliyorsun.
Hocam size profil mesajı nereden yazabilirimDonanım hızlandırmalı sanal makine kullanmak istersen VMware'da daha rahat edersin. GPU passthrough yapmak VMware'da daha kolay. Ekran kartın destekliyorsa 2 script ile kolayca GPU'yu sanal makineye aktarabiliyorsun.
Artırsanız bile donanımsal grafik hızlandırma olmadığı sürece devasa bir performans alamazsınız. GPU passthrough gibi yöntemlere bakın donanımsal hızlandırma için.
Bunun için ayrı bir konu açacağım veya burada da yardım alsam olur. GPU passthrough işlemini yapmak istiyorum.