Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Botox Reis

Yetkin
Vodafone müşteri hizmetleri sisteme doğum tarihini doğum tarihimden 1 gün önceye girmiş, bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bazen güvenlik amaçlı doğum tarihinizi sorabiliyorlar. İsterseniz arayıp bir yanlışlık olduğunu söyleyip değiştirebilirsiniz.

Hocam bunu bayide değiştirebiliyor muyuz? Şimdi arasam yarım saat bağlanmayı bekliyorum.

Muhtemelen başvurunuz reddedilir ama sonrasında bir daha başvuru yaparsınız hem de operatör değiştirirken bayiye gidip 5 dakikaya işleminizi yapıp SIM kartınızı teslim alabilirsiniz.

Hocam benimki siparişle geliyor da, SIM kartı teslim aldıktan sonra bayiden değiştirebiliyor muyum?

Hocam bunu bayide değiştirebiliyor muyuz? Şimdi arasam yarım saat bağlanmayı bekliyorum.

Hocam benimki siparişle geliyor da, SIM kartı teslim aldıktan sonra bayiden değiştirebiliyor muyum?

İsterseniz müşteri hizmetlerini aramadan müşteri hizmetleri ile görüşün Sizi Arayalım | Vodafone siz Vodafone'u değil onlar sizi ararlar sorununuzu halledersiniz ayrıca müşteri hizmetleri ile görüşmek o kadar da zor değil diye hatırlıyordum işim düşünce sesli asistana hattım çekmiyor diyordum müşteri hizmeylerine bağlıyordu ya da görüşme nedeninizi belirtin dediğinde müşteri hizmetlerine bağla diyordum bağlamayınca bir daha müşteri hizmetlerine bağla diyordum bağlıyordu.

İsterseniz müşteri hizmetlerini aramadan müşteri hizmetleri ile görüşün Sizi Arayalım | Vodafone siz Vodafone'u değil onlar sizi ararlar sorununuzu halledersiniz ayrıca müşteri hizmetleri ile görüşmek o kadar da zor değil diye hatırlıyordum işim düşünce sesli asistana hattım çekmiyor diyordum müşteri hizmeylerine bağlıyordu ya da görüşme nedeninizi belirtin dediğinde müşteri hizmetlerine bağla diyordum bağlamayınca bir daha müşteri hizmetlerine bağla diyordum bağlıyordu.
Hocam aradım doğum tarihiniz doğru gözüküyor dedi. Abonelik sözleşmesinde 1 gün önce yazıyor ama o zaman sıkıntı yok heralde.