3070'imin canını okuyacak gibi görünüyor, kullanacağımı sanmam. Normalde DLSS kullanmadan ultra ayarlarda sabit 165 alırken, keskinlik artsın diye SMAA 4X açınca 75-100 arası gidip geliyor. 1080P oynadığım için DLSS çok kötü görünüyor, SMAA kullanıyorum. Yani kullanışlı olur mu pek bilemedim, kendi grafik motorlarını kullanıyorlar (Dagor Engine) ki bu motor Enlisted'de de kullanılıyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2024
7900XT ile kafam rahat 
Hocam şu an kötü görünüyor zaten, tam sürüme gelince bir bakarım ama RT'yle oynayacağımı sanmıyorum. Oyunun direkt bir grafik motoru güncellemesi lazım zaten, hatta dokular çok kötü. RT'den önce şu dokuları yeniden yapmaları gerek.
Valla dokulardan çok daha büyük sorunları var daha önce sankiHocam şu an kötü görünüyor zaten, tam sürüme gelince bir bakarım ama RT'yle oynayacağımı sanmıyorum. Oyunun direkt bir grafik motoru güncellemesi lazım zaten, hatta dokular çok kötü. RT'den önce şu dokuları yeniden yapmaları gerek.
Bence dokuları yeterli, patates sistemler için de iyi. Oynanışa iyileştirme yapmaları gerekiyor.
GTX ekran kartlarında kullanılabilecek mi?
Ray Tracing ve GTX ne alaka kral?
Bazıları modlayarak bir şeyler yapıyorlardı da ondan.
- Makaleler
- 6
Frame Generation teknolojisini modlarla bir şekilde getirdiler de GTX kartlarda Ray Tracing açamazsınız.Bazıları modlayarak bir şeyler yapıyorlardı da ondan.
Açamazsınızdan kastım direkt öyle bir özelliği açamamanız değil, açarsanız oyunu oynayamazsınız. Bu sebeple açamazsınız