Windows 11 24H2 hala gelmedi

DarthVader

Uzman
Windows 11 24H2 hala daha gelmedi. 23H2'de kaldım ben.
Windows Update'den bakmama rağmen güncelsiniz diyor.
Microsoft Defender'ı devre dışı bıraktım ondan olabilir mi?

Screenshot_14.webp

w11.webp

• Kayıt defterinde şu konuma gidin: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows"
  • Windows'a sağ tıklayıp "Windowsupdate" adına anahtar oluşturun.
  • "Windowsupdate" anahtarına girip "TargetReleaseVersionInfo" isimli yeni dize değeri oluşturun.
  • Daha sonra içine girip değer verisini 24H2 yapın.
  • Sonra yeni DWORD 32 bit değeri oluşturun (ismi önemli değil). Değer verisini 1 yapın.
  • Son olarak güncelleştirmeleri denetleyin.

• Kayıt defterinde şu konuma gidin: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows"
  • "Windowsupdate" anahtarına girip "TargetReleaseVersionInfo" isimli yeni dize değeri oluşturun.
  • Sonra yeni DWORD 32 bit değeri oluşturun (ismi önemli değil). Değer verisini 1 yapın.
Kayıt defteriyle oynamak hem gereksiz hem de hiçbir zaman güvenli bir yol değildir.
Windows 11 24H2 hala daha gelmedi. 23H2'de kaldım ben.
Windows Update'den bakmama rağmen güncelsiniz diyor.
Microsoft Defender'ı devre dışı bıraktım ondan olabilir mi?

Eki Görüntüle 138456

Eki Görüntüle 138458
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 Yükleme Yardımcısı'nı kullanın.

Yaptıktan sonra sistemi yeniden başlattım. Hala aynı ben wise disk cleaner ve wise registry cleaner kullanıyorum ve kayıt defteri temizliği ve kayıt defteri birleştirme yaptım bundan olabilir mi?

Alakası yok. Herhangi bir risk teşkil etmiyor.
Kayıt defterindeki ayarlarla oynamanın nasıl bir etkisi olacağını kimse bilemez. Nadiren de olsa hatalar çıkıyor. Mesela ben GameDVR ayarını kapattığım için Xbox uygulaması bozulmuştu ve düzeltememiştim. Ayrıca dediğim gibi, gereksiz. Zaten sitelerinde güncellemeye yardımcı bir araç mevcut.

Yaptıktan sonra sistemi yeniden başlattım. Hala aynı ben wise disk cleaner ve wise registry cleaner kullanıyorum ve kayıt defteri temizliği ve kayıt defteri birleştirme yaptım bundan olabilir mi?
Kayıt defteri temizliği Windows bileşenlerini "genelde" ellemez. Ama bilemeyiz. Üstte de yazıldığı gibi ya güncelleme aracını kullanın ya da imajı yazdırıp içindeki setup dosyasını çalıştırın, ikisi de aslında aynı şeyi yapıyor.

Kayıt defterindeki ayarlarla oynamanın nasıl bir etkisi olacağını kimse bilemez. Nadiren de olsa hatalar çıkıyor.
Burada yapılan şey 24H2'yi hedef olarak gösterip güncellemeye düşmesini sağlamak. Herhangi bir risk teşkil etmez. Kayıt defterini kötü amaçlı da kullanabilirsiniz iyi amaçlı da.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt