Utku92

Üstün
Makaleler
1
Simlab Viewer kullanıyorum çalışan program artık çalışmıyor. Logo geliyor arkasında hiçbir şey çıkmıyor. 11 kullanıyorum sanırım 10'a döneceğim.

ProcMon raporu paylasin eger bir sekilde hata gunlugu olusmuyorsa.

Uyumluluk sorunu yok ki zaten 2024'ün programı. Denemedim ama deneyebilirim.

Moderatör başlığı değiştirmiş 11 de çalışıyordu. Bir anda oldu.
Belki yeni güncelleme aldıysa program Windows Güvenlik Duvarı’na veya varsa Anti virüs programınıza takılıyor da olabilir oraları bi kontrol edin.

Belki yeni güncelleme aldıysa program Windows güvenlik duvarı'na veya varsa antivirüs programınıza takılıyor da olabilir oraları bir kontrol edin.
ProcMon raporu paylasin eger bir sekilde hata gunlugu olusmuyorsa.

O kısımda da bir problem göremedim. CMD komutları ile onarma denedim bozuk bir şey bulamadı. Güvenlik duvarı izinleri ekledim gene bir şey olmadı. Revo uninstall ile sildim, hatta roaming localdaki kısımlara kadar sildim geri yükledim gene çalışmadı.

O kısımda da bir problem göremedim. CMD komutları ile onarma denedim bozuk bir şey bulamadı. Güvenlik duvarı izinleri ekledim gene bir şey olmadı. Revo uninstall ile sildim, hatta roaming localdaki kısımlara kadar sildim geri yükledim gene çalışmadı.
Attigim mesajla bunun alakasi ne? Eger program kendisi bir hata icerigi vermiyorsa ProcMon kullanarak acilis sirasinda bozuk olan seyleri tespit edebilme sansi mumkun.

Attigim mesajla bunun alakasi ne? Eger program kendisi bir hata icerigi vermiyorsa ProcMon kullanarak acilis sirasinda bozuk olan seyleri tespit edebilme sansi mumkun.

Gidişhatı anlatmak için ekledim. Az önce format attım eğer sorun devam ederse geri dönüş yaparım.

@001 10 da formattan sonra çalıştı. Neden 11 de bozuldu anlamadım. Windows'un temizlik uygulaması yapar mı acaba?

Son düzenleme: