Detaylar
Kim cevapladı?ilkeryuksel
Uzman
Windows uyumluluk sorun gidericisi ile denediniz mi?
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Windows uyumluluk sorun gidericisi ile denediniz mi?
Uyumluluk sorunu yok ki zaten 2024'ün programı. Denemedim ama deneyebilirim.
Moderatör başlığı değiştirmiş 11 de çalışıyordu. Bir anda oldu.
- Makaleler
- 24
ProcMon raporu paylasin eger bir sekilde hata gunlugu olusmuyorsa.
techolay.net
Rehber: Process Monitor Kullanarak Hata Raporu Oluşturma
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...
ilkeryuksel
Uzman
Belki yeni güncelleme aldıysa program Windows Güvenlik Duvarı’na veya varsa Anti virüs programınıza takılıyor da olabilir oraları bi kontrol edin.Uyumluluk sorunu yok ki zaten 2024'ün programı. Denemedim ama deneyebilirim.
Moderatör başlığı değiştirmiş 11 de çalışıyordu. Bir anda oldu.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Belki yeni güncelleme aldıysa program Windows güvenlik duvarı'na veya varsa antivirüs programınıza takılıyor da olabilir oraları bir kontrol edin.
ProcMon raporu paylasin eger bir sekilde hata gunlugu olusmuyorsa.
Rehber: Process Monitor Kullanarak Hata Raporu Oluşturma
Techolay Sosyal'de açılmayan oyun ve yazılım sorunlarını çözmekte kullandığımız programlardan biri de Process Monitor. Bu rehberde sizlere Process Monitor yazılımını kullanarak nasıl hata raporu oluşturacağınızı anlatacağım. İlk önce Process Monitor yazılımını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki...techolay.net
O kısımda da bir problem göremedim. CMD komutları ile onarma denedim bozuk bir şey bulamadı. Güvenlik duvarı izinleri ekledim gene bir şey olmadı. Revo uninstall ile sildim, hatta roaming localdaki kısımlara kadar sildim geri yükledim gene çalışmadı.
- Makaleler
- 24
Attigim mesajla bunun alakasi ne? Eger program kendisi bir hata icerigi vermiyorsa ProcMon kullanarak acilis sirasinda bozuk olan seyleri tespit edebilme sansi mumkun.O kısımda da bir problem göremedim. CMD komutları ile onarma denedim bozuk bir şey bulamadı. Güvenlik duvarı izinleri ekledim gene bir şey olmadı. Revo uninstall ile sildim, hatta roaming localdaki kısımlara kadar sildim geri yükledim gene çalışmadı.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Attigim mesajla bunun alakasi ne? Eger program kendisi bir hata icerigi vermiyorsa ProcMon kullanarak acilis sirasinda bozuk olan seyleri tespit edebilme sansi mumkun.
Gidişhatı anlatmak için ekledim. Az önce format attım eğer sorun devam ederse geri dönüş yaparım.
@001 10 da formattan sonra çalıştı. Neden 11 de bozuldu anlamadım. Windows'un temizlik uygulaması yapar mı acaba?
Son düzenleme: