selim özsoy

Çalışkan
Arkadaşlar, benim bilgisayarım Windows 10 şu an. Biliyorsunuz destek bitiyor yakında, Windows 11'e update üzerinden geçmek istiyorum. Temiz kurulum falan pek anlamıyorum. Herhangi bir problem yaşar mıyım ve dosyalarım, oyunlarım silinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme ile yükseltirsen dosyaların her şeyin durur sadece bazı sürücüleri gözden geçirmen gerekebilir o da nadir. Rufus ile temiz format atarsan zaten disk C de kurulu ne varas hepsi gidecek.

Dosya Ekleri

• updat0.webp
    updat0.webp
    426,3 KB · Görüntüleme: 59
Windows 10'dan Windows 11'e güncelleme ile geçtiğinizde herhangi bir uygulamanız silinmez. Siz yine de ne olur ne olmaz önemli evraklarınızı bir flasha yedekleyin.

Anladım hocam sağ olun teşekkürler.

Güncelleme ile yükseltirsen dosyaların her şeyin durur sadece bazı sürücüleri gözden geçirmen gerekebilir o da nadir. Rufus ile temiz format atarsan zaten disk C de kurulu ne varas hepsi gidecek.
Teşekkürler peki sizce update ile geçersem performans kaybı yaşar mıyım bazı kişiler update ile geçersen sorunlar yaşayabilirsin temiz kurulum ile geç dedi

Anladım hocam sağ olun teşekkürler.

Teşekkürler peki sizce update ile geçersem performans kaybı yaşar mıyım bazı kişiler update ile geçersen sorunlar yaşayabilirsin temiz kurulum ile geç dedi
Ben eski sistemimde update ile geçip sorun yaşamıştım ama yaşamayanlar da oluyor. Önce şansınızı deneyin, sorun olursa zaten 5dk temiz format atarsınız.

Ben eski sistemimde Update ile geçip sorun yaşamıştım ama yaşamayanlar da oluyor. Önce şansınızı deneyin, sorun olursa zaten 5dk temiz format atarsınız.

En fazla driver uyumsuzluk sorunu yaşarsın o da zaten güncelleme ile ya da manuel driver kurulumu ile düzeliyor sıkıntı olmaz.

Ben eski sistemimde update ile geçip sorun yaşamıştım ama yaşamayanlar da oluyor. Önce şansınızı deneyin, sorun olursa zaten 5dk temiz format atarsınız.
En fazla driver uyumsuzluk sorunu yaşarsın o da zaten güncelleme ile ya da manuel driver kurulumu ile düzeliyor sıkıntı olmaz.
Tamamdır hocamlar çok sağolun öyle yapayım sıkıntı yaşarsam temiz kurulum denerim