Detaylar
Kim cevapladı?pawEn
Üstün
Bu konunun olayı nedir? Övgü postu gibi bir şey mi?
miraçov
Üstün
Recep Baltaş sadece hardware ile ilgilenmekle kalmaz ayrıca Türk oyun dergisi Level'de de çalışmışlığı vardır. Katkıda bulunanlar kısmında Recep Baltaş'ı görebilirsiniz.Öyle bilgili bir insan işte.
Windows 7
Yetkin
Öncelikle merhaba ben senin ne yapmaya çalıştığını halen anlayamadım değerli arkadaşım demek istediğim şuydu pc hocası forumunda recep baltaşın rehberini öneriyorlar bir nevi övgü postu fakat maalesef anladığım kadarıyla Övsek suçluyuz sövsek suçluyuz.Bu konunun olayı nedir? Övgü postu gibi bir şey mi?
TheKaan0
Başarılı
Öncelikle merhaba ben senin ne yapmaya çalıştığını halen anlayamadım değerli arkadaşım demek istediğim şuydu PC hocası forumunda Recep Baltaş'ın rehberini öneriyorlar bir nevi övgü postu fakat maalesef anladığım kadarıyla övsek suçluyuz sövsek suçluyuz.
Hocam arkadaş ilk başta konuyu anlamadığı için öyle bir tepki vermiş olabilir.
pawEn
Üstün
Dostum PCHocasinin forumundan bir SS atmissin. Aralarinda bir olay mi oldu acaba forumlar, kişiler vs. bunu sordum aslinda. Bilmedigimden sordum. Sen ne olarak anladin onu cozemedim.Öncelikle merhaba ben senin ne yapmaya çalıştığını halen anlayamadım değerli arkadaşım demek istediğim şuydu pc hocası forumunda recep baltaşın rehberini öneriyorlar bir nevi övgü postu fakat maalesef anladığım kadarıyla Övsek suçluyuz sövsek suçluyuz.
Ben neden Recep Baltas'i kotuleyeyim durduk yere? Bu cumleden bunlari nasil cikardin aklim almiyor yahu.
Windows 7
Yetkin
Kusura bakma benim hatam yanlış anladığım için özür dilerim.Dostum PCHocasinin forumundan bir SS atmissin. Aralarinda bir olay mi oldu acaba forumlar, kişiler vs. bunu sordum aslinda. Bilmedigimden sordum. Sen ne olarak anladin onu cozemedim.
Ben neden Recep Baltas'i kotuleyeyim durduk yere? Bu cumleden bunlari nasil cikardin aklim almiyor yahu.
pawEn
Üstün
Estagfurullah hocam. Benim cumlem de biraz yanlis anlasilabiliyor.Kusura bakma benim hatam yanlış anladığım için özür dilerim.
Windows 7
Yetkin
Sorun yok hocam ufak Bi yanlış anlaşılma sadece.Estagfurullah hocam. Benim cumlem de biraz yanlis anlasilabiliyor.
Hocam konudan alakasız profilinize göz attığımda doğum günümde techolay sosyale üye olmuşsunuz dikkatimi çekti