Windows için Paint 3D uygulamasına yönelik destek sonlandırılıyor!

Webtekno ve SDN tarzında gönderilerin onaydan bile geçmeyip direkt yayınladığı platformların haberlerine itimat edip burada clickbait yapmak mı? Olur olur yeriz yeriz.

Webtekno ve SDN tarzında gönderilerin onaydan bile geçmeyip direkt yayınladığı platformların haberlerine itimat edip burada clickbait yapmak mı? Olur olur yeriz yeriz.

Daha düzgün ve güvenilir kaynak yolladım yetkililere rapor ile değişmediler. Ben de buradan paylaşayım bari. Hiç yoktan ShiftDeleteNet gibi sunulan başlık ve içerik farklı değil.

1723381730359.webp

Botu bile duzgun atamamis adamlar😂

Daha düzgün ve güvenilir kaynak yolladım yetkililere rapor ile değişmediler. Ben de buradan paylaşayım bari. Hiç yoktan ShiftDeleteNet gibi sunulan başlık ve içerik farklı değil.

Donanımhaber sitesi de aynı şeyin grisi. DH geçmiş konularında illegal bile serbestti.

İlk olarak Windows 10 Yaratıcılar Güncellemesi (sürüm 1703) ile tanıtılan ve klasik paint uygulamasının yerini alması beklenen Paint 3D uygulaması, 4 Kasım 2024'ten itibaren Microsoft Store üzerinden edinilemeyecek.

Windows Central'e göre cihazlarında Paint 3D uygulaması yüklü olan kullanıcılar, büyük olasılıkla uygulamayı kullanmaya devam edebilecekler.

1723391760291.webp

Daha fazlası için;

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt