Yeni Lenovo LOQ laptoptan garip koku geliyor

marky

Üyecik
Cihaz
Lenovo LOQ
Yeni sipariş verdiği Lenovo LOQ laptopum bugün geldi. Her şey iyi güzel ama laptoptan bir garip koku geliyor. Aynen koli bantları vardır ya, koli bantlarından gelen kokunun aynısı geliyor.

Bu durum normal mi ve geçici mi?

Yeni aldığın seri üretimde olan her üründen bu tür kokular gelmesi normaldir diye düşünüyorum. Geçici bir koku. Ek olarak ürünün modeli nedir acaba?

@ArifGayırnal35, Model sormadan iade edin demeniz komik. Bu sorun sadece Intel i5-12450HX işlemcili modellerde var.
Ryzen 7 7435HS modellerde de yurt dışında problem meydana gelmiş (Ki bu işlemcinin verim odaklı olduğunu duydum aşırı güç tüketimi yapmıyor İntel'e göre) bundan dolayı bu yazıyı yazdım.
Neredeyse 12 yıldır evde lenovodan başka laptop girmedi fakat bu modeli önermiyorum şahsen, hele Türkiye gibi bir yerde bu gibi şeylere kumar oynanmaz.
Konu sahibi iade etmek istemezse riski minimuma indirmek için işlemciye ince ayar yapması lazım.

Ryzen 7 7435HS modellerde de yurt dışında problem meydana gelmiş (Ki bu işlemcinin verim odaklı olduğunu duydum) bundan dolayı bu yazıyı yazdım.
Neredeyse 12 yıldır evde lenovodan başka laptop girmedi fakat bu modeli önermiyorum şahsen, hele Türkiye gibi bir yerde bu gibi şeylere kumar oynanmaz.
Başka seçeneğim yok. Diğer markaların klayyesi berbat. Çoğunda enter tuşu küçük. Lenovo thinkbook 16". bana uymaz.

Geri
Yukarı Alt