Ya Allah belasını versin böyle uygulamanın da Game Pass'in de. Ben Dead by Daylight'ı halihazırda oynuyordum kapattım sonra açtığımda hata verdi oyun açılmadı ben de dosya doğrulama yapmak istedim. Sonrasında dosya doğrulamaya bastığım anda bütün oyunu sildi ve baştan indirmeye başladı. Zaten 2024 türkiyesinde D-Smart kullanıyorum ve Max hızım 16Mbps bir oyunu 2 günde ancak oynayabiliyorum bir de başıma bu çıktı. Oyunu şu an tekrar indirmeye (çalışıyorum) ancak Allah'ın belası uygulama indirmiyor 0Kbps gözüküyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Xbox'u ve Xbox Live hizmetini Ayarlar > Yüklü uygulamalar konumundan sıfırla. Sonrasında PowerShell'i yönetici olarak başlat ve bu komutu yaz:
Sonrasında da bu komutu yaz:
Tekrar indirmeyi dene.
get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusersSonrasında da bu komutu yaz:
start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHNTekrar indirmeyi dene.
Maalesef düzelmiyor.Xbox'u ve Xbox Live hizmetini Ayarlar > Yüklü uygulamalar konumundan sıfırla. Sonrasında PowerShell'i yönetici olarak başlat ve bu komutu yaz:
get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers
Sonrasında da bu komutu yaz:
start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN
Tekrar indirmeyi dene.
Microsoft Store üzerinden indirmeyi denedin mi?
Hala tam hızı alamıyorum 300kbps ile iniyor.
Arkada başka bir işlem olmadığına eminsin, değil mi? İndirmeyi durdurup hız testi yaptığında 16 Mbps alabiliyor musun? Ayrıca oyun inerken görev yöneticisinde internet kullanımı ne kadar gözüküyor?
Arkada başka bir işlem olmadığına eminsin, değil mi? İndirmeyi durdurup hız testi yaptığında 16 Mbps alabiliyor musun? Ayrıca oyun inerken görev yöneticisinde internet kullanımı ne kadar gözüküyor?
Speedtest değerlerim olması gerektiği gibi.