Xiaomi 15 & HyperOS Uzun Kullanım Sonrası Düşüncelerim

Performans kamera olarak fiyatında en iyisi. Yannda da güzel hediyler veriyorlardı. Telefondan memnun değilim. Firmadan ve yazılımdan memnun değilim aslnda.

Panerl konusunda size katılyorum. İzlediğim şeyler neredeyse canl gibi fakat 8-bite düşürme gelse çok güzelk olucak. Bu sonradan yazılımsal olarak mümküün klınabilir mi?
Evet, mümkün. Mesela RN10s için yapılan çoğu Custom ROM'da HDR çalışmıyor (yapamadıkları için bunun sebebi sadece). Normal olarak, Revanced'da YT'de SDR olarak izlemek mümkün ama onun dışında ROM'a müdahale edilmesi lazım (bunun için modül, config dosyası vs. bilmiyorum maalesef).

Ben de geçen hafta 14T aldım. İşimi görüyor. Sadece kamerada bir şey dikkatimi çekti. AI kapalı olsa bile insan yüzlerini çok yapay yapıyor. Ben kumlu olsun ama gerçektçi olsun istiyorum açıkçası. Ayarı varsa da bulamadım. Toplu selfie yapıyorum bir tek benim yüzüm düzgün, arkadaki herkesin kaşı gözü birbirine girmiş şekilde çıkıyor.

Elinize sağlık. Güzel inceleme olmuş.
teşeekkür ederim.

Öncelikle elinize sağlık, artısıyla eksisiyle çok güzel bir inceleme olmuş. Video kısmında daha dar bir alanı göstermesi normal, eis'ten dolayı bir miktar görüntüden kırpar. Format at diyen teknik servis çalışanına selam olsun. :D Bu bir arıza değil.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Telefonu üreten firmadan daha bilgilisiniz.

Ben de geçen hafta 14T aldım. İşimi görüyor. Sadece kamerada bir şey dikkatimi çekti. AI kapalı olsa bile insan yüzlerini çok yapay yapıyor. Ben kumlu olsun ama gerçektçi olsun istiyorum açıkçası. Ayarı varsa da bulamadım. Toplu selfie yapıyorum bir tek benim yüzüm düzgün, arkadaki herkesin kaşı gözü birbirine girmiş şekilde çıkıyor.
Sağ alt ksımda yanlış bilmiyorsam güzelleştirme modları var. Ordan orijinale alıp deneyebilir misiniz birde acaba?

Geri
Yukarı Alt