YouTube Shorts videolarım izlenmiyor ne yapmalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alid.1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 110
  • Etiketler Etiketler
    shorts

Alid.1

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 aydır YouTube Shorts için içerik üretiyorum. Son 20 gündür şu sıkıntıyla karşılaşıyorum: Videoları atıyorum ya hiç izlenmiyor ya da ilk 20 dakikada ne izlendiyse örnek 100-200 sonra hiç izlenmiyor. 2 kanalımda da bu sıkıntıyı yaşıyorum. 15 gün video atmadım tekrardan video atıyorum hala bu sıkıntı var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Videoları bildirimsiz atıyorsun değil mi. Şort videoları özellikle bildirimsiz atmani tavsiye ederim.
Tamamen aynı durumu ben de yaşıyorum. Hiçbir kurala bağlı olmaksızın bazen 1 izlenme bazen de 5-10K izlenme alıyor. Ne etikete bağlı ne de başka bir ayara. Aşırı garip bir durum var. @Barış YouTube'da yaptıklarımı gördü ve shorts atmamı tavsiye etmişti. Ben de tavsiyesine uydum ve faydasını gördüm. Ama böyle büyük dengesizlikler olduğunu görünce devam etmeyi bırakıp Instagram Reels ile devam ettim.

Tam olarak neye bağlı bir video çok görüntüleme alıp bir video hiç görüntüleme almıyor anlamış değilim. Çok görüntüleme alan aynı videoyu aynı ayarlar ile atmayı denedim. 3 görüntüleme aldı.

Bu soruya cevap bulabileceğimizi sanmıyorum. Youtube İngilizce canlı destek ile şansımı denesem mi? Saçma mı olur?

Merak ettim. Tüm shortsları silmiştim. Videoları tekrar remixliyorum. Bakalım yine böyle bir şey olacak mı?

Screenshot_20250628-192325.webp

Videoları bildirimsiz atıyorsun değil mi? Şort videoları özellikle bildirimsiz atmani tavsiye ederim.

Evet bildirimsiz atıyorum Recep bey.

Tamamen aynı durumu ben de yaşıyorum. Hiçbir kurala bağlı olmaksızın bazen 1 izlenme bazen de 5-10k izlenme alıyor. Ne etikete bağlı ne de başka bir ayara. Aşırı garip bir durum var. @Barış YouTube'da yaptıklarımı gördü ve Shorts atmamı tavsiye etmişti. Ben de tavsiyesine uydum ve faydasını gördüm. Ama böyle büyük dengesizlikler olduğunu görünce devam etmeyi bırakıp Instagram Reels ile devam ettim.

Tam olarak neye bağlı bir video çok görüntüleme alıp bir video hiç görüntüleme almıyor anlamış değilim. Çok görüntüleme alan aynı videoyu aynı ayarlar ile atmayı denedim. 3 görüntüleme aldı.

Bu soruya cevap bulabileceğimizi sanmıyorum. YouTube İngilizce canlı destek ile şansımı denesem mi? Saçma mı olur?

Yani 4 kanalım var hepsinde aynı sıkıntıları yaşadım her şeyi denedim etiket açıklama başlık dahil ama bir türlü olmadı bütün kanallar aynı sıkıntıyla karşı karşıya.

Merak ettim. Tüm shortsları silmiştim. Videoları tekrar remixliyorum. Bakalım yine böyle bir şey olacak mı?

Eki Görüntüle 158420

Bir etki aldınızmı bir değişiklik oldu mu?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt