WesajReiss

Çalışkan
1 haftalığına Romanya'ya gideceğim. eSIM alırsam çok daha uygun olacağını söylediler. Türkiye'den alacağım eSIM'i hiçbir değişiklik yapmadan Romanya'da da kullanabilecek miyim? Ayrıca benim normal hattım Vodafone, eSIM'i de Vodafone'dan mı almalıyım? Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Ben Mısır seyahatimde Airalo kullandım çok memnun kaldım. Ama diğer rakiplerin fiyat skalasını bilmiyorum.

Airalo'ya erişebilmen lazım telefonunda ki uygulama mağazasından, Google Play'de var. Ülkemizde kapatılmış mı bilemem... Ben dün tekrar indirmiştim bir sorun yoktu.

Apple kullanıyorum, App Store'da var indirdim fakat açınca uygulama içinde belirtilen ada sahip bir sunucu bulunamadı hatası veriyor açılmıyor.

Az önce Android cihazda yükledim mobil verideyken yine aynı hatayı veriyor. Wi-Fi ile açınca yükleniyor imgesi dönüyor fakat hiçbir şey olmuyor.
Şimdi bilgiyi aldım, maalesef kapatılmış.

Kurumun Yetkilendirme Dairesi Başkanlığı tarafından alınan ve E-98966759-450.08-36681 sayılı yazıyla duyurulan karara göre, Saily, Airalo, Holafly, Nomad, Instabridge, Mobimatter, Alosim ve BNESIM gibi dijital SIM kart (eSIM) hizmeti sunan platformların internet siteleri Türkiye'den erişime kapatıldı.