Esat Oktay YILDIRAN
Becerikli
1500 TL parfüm arıyorum. Her zaman kullanacağım, çok ağır kokmayan bir yerden geçtiğimde belli eden parfüm öneriniz var mı? Erkeğim yaşım 15.
Mağazasından kendin koklayarak bakman daha iyi olur. Parfüm zevk işi birine hitap eden sana etmeyebilir.1500 TL parfüm arıyorum. Her zaman kullanacağım, çok ağır kokmayan bir yerden geçtiğimde belli eden parfüm öneriniz var mı? Erkeğim yaşım 15.
1500 TL parfüm arıyorum. Her zaman kullanacağım, çok ağır kokmayan bir yerden geçtiğimde belli eden parfüm öneriniz var mı? Erkeğim yaşım 15.
Mağazasından kendin koklayarak bakman daha iyi olur. Parfüm zevk işi birine hitap eden sana etmeyebilir.
Parfüm zevk işi. Kendin test et al benim beğendiğimi sen beğenmezsin belki.
Tamamdır hocalarım sağolun
Attığımı dene pişman olmazsın 3 yıldır bu parfümü alıyorum herkes parfümümü soruyor.Tamamdır hocalarım sağolun
Louis Vuitton Pacific Chill nasıldır genede sormak isterim çok yoğun değil orta yoğunlukta falan mı bilen varmı? alınır mı?
MAD Parfumeur, Bruno Gold, orjinal ismi Kirke1500 TL parfüm arıyorum. Her zaman kullanacağım, çok ağır kokmayan bir yerden geçtiğimde belli eden parfüm öneriniz var mı? Erkeğim yaşım 15.