15 yaşındaki birine taciz mesajından dava açılabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alitility
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 334
  • Etiketler Etiketler
    dava

alitility

Uzman
Makaleler
6
Yer
İstanbul/Eyüp
Sanalda herkese kendini abi olarak tanıtan bir kardeşimiz, kız kardeşime mesaj atıyor ve garip cinsel mesajlar yazıyor, ben yazdığımda ise abi affet diye yalvarmaktan başka bir şey yapmıyor, üzgünüm ben tanrı değilim affetmem. Ben bu çocuğa dava açabilir miyim? Uzun süre sürünsün ailesi ile uğraşsın istiyorum, ben de zamanında 15 yaşındaydım böyle garip şeyler yapmadım, yeni nesilden iyice tiksinmeye başladım var ya.

Sanalda herkese kendini abi olarak tanıtan bir kardeşimiz, kız kardeşime mesaj atıyor ve garip cinsel mesajlar yazıyor, ben yazdığımda ise abi affet diye yalvarmaktan başka bir şey yapmıyor, üzgünüm ben tanrı değilim affetmem. Ben bu çocuğa dava açabilir miyim? Uzun süre sürünsün ailesi ile uğraşsın istiyorum, ben de zamanında 15 yaşındaydım böyle garip şeyler yapmadım, yeni nesilden iyice tiksinmeye başladım var ya.

Evet hocam dava açılabilir. Ailesi uğraşacak zaten, en ciddi ihtimalde ise çocuğun kendisi çocuk cezaevine girer. Hakkınızı savunun.

Kardeşinizin soyadını bilmiyorsa boş verin hata yapabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cinsel açlığın Afrikası ülkemde normal olaylar. Tanıyorsanız bi' güzel benzetin, sonra daha denemez zaten.
Dava kağıdını ailesi görse bi' güzel şamarlar, hangisinin daha çok keyif vereceğini düşünün ona göre karar verin.
Ben önce dövüp sonra da dava kağıdı yollama taraftarıyım, hem baba hem de tacize uğrayan taraftan dayak yemesi çok daha zevkli olur.

Merhaba,

15 yaş, cezai sorumluluğu ortadan kaldıran bir yaş değildir. Bu yaştaki kişilerin de cezai sorumluluğu bulunmaktadır, dolayısıyla bir yargılamada suçu sabit görülürse bu yaştaki bir kişi de ceza alacaktır.

Kız kardeşiniz veya anne/babanız bulunduğunuz bölgedeki en yakın adliyedeki Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek şikayetçi olabilirsiniz. Polise giderek de şikayetçi olabilirsiniz elbette ama işlemlerin daha hızlı ilerlemesi adına Cumhuriyet Başsavcılığı'na gitmeniz daha iyi olacaktır.

Geçmiş olsun.

Geri
Yukarı Alt