2. elde hangi ekran kartı tercih edilmeli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan messibaba51
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 152
  • Etiketler Etiketler
    ekran hangi
FSR 4 desteği gelmedi bu kartlara. RTX 3080 öneririm. O paralara 12 GB bile alabilirsin ilan varsa. Ben DLSS 4 Transformer ile native çözünürlükten bile daha net 4K TLOU2 oynuyorum Ultra grafikte 90 FPS, o da şehir manzarasında kapalı alan falan değil.

Bir de o AMD kartların HotSpot sıcaklığı fazla oluyor. Pek önerebileceğim seri değil.

Şahsen XFX 6900XT seçerdim ben ancak Nitro hoşunuza gidiyorsa onu tercih edin derim. Şayet hangisini alırsanız alın bakım şart gibi gözüküyor. Gerçi XFX modeli %55 fanda 65/70 arası oynatır gibi duruyor ama bilemeyiz.

Ayrıca hava akışı olan kasanın içine girdiği vakit daha serin çalışacaktır. Şayet bu havalarda uzay montajda sıcaklık değerinin yüksek olması oldukça normal.

Şahsen XFX 6900XT seçerdim ben ancak Nitro hoşunuza gidiyorsa onu tercih edin derim. Şayet hangisini alırsanız alın bakım şart gibi gözüküyor. Gerçi XFX modeli %55 fanda 65/70 arası oynatır gibi duruyor ama bilemeyiz.

Ayrıca hava akışı olan kasanın içine girdiği vakit daha serin çalışacaktır. Şayet bu havalarda uzay montajda sıcaklık değerinin yüksek olması oldukça normal.
Kasanın içinde daha az değerler görür çünkü harici fan üflemiyor. Dediğim gibi bakım istiyor bu kart. 6900XT'den şaşmayın. XFX merc olana bakın derim. Bakım yapabilirseniz nitroyu alın.
Nitroyu aldım hocam satıcı 1 hafta test süresi verdi.

Hocam kart elime ulaştı ama YouTube'daki videolara baktığımda adamlar FurMark'ta 1080p 8X msa da 100-110 FPS alıyor benim kart 75 FPS alıyor sorun ne olabilir?

Test 4 yıl önce yapılmış sürüm farkı vardır, soğutma farkı ve tam ekran yaptınız mı ayrıca arkada açık olan uyg da etkiliyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt