2mm olarak gelen mouse pad iade edilmeli mi?

sivofeng

Becerikli
Gaming.Gen.TR üzerinden Glorious marka mouse Pad'i sipariş verdim) Glorious XL Kaymaz Kauçuk Taban 41x46cm 5mm Siyah Mouse Pad (G-XL))
Ancak ektede yazıldığı gibi 5mm olduğunu varsayarak satın aldım. Bugün geldi, herhangi bir sorun olmayacağını varsayarak açtım ve kurdum ancak yumuşaklığına baktığım an bunun 5mm olmadığını fark ettim. Sizce iade etmeli miyim? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Gaming.Gen.TR'e yazıyorum ancak herhangi bir şey çıkmıyor iletişim kısmına bastığımda. Sol altta bir kısım açılıyor ancak orada da gerekli yerleri yazıp doldurduğumda hiçbir şey açılmıyor.

Gaming.Gen.TR'e mail attım ancak ne kadar sürede bana dönüş yaparlar ve iade süreci nasıl olur herhangi bir bilgisi olan var mı? Daha önce ürün iadesi yapmadım.

Son düzenleme:
Gaming.Gen.TR'e yazıyorum ancak herhangi bir şey çıkmıyor iletişim kısmına bastığımda. Sol altta bir kısım açılıyor ancak orada da gerekli yerleri yazıp doldurduğumda hiçbir şey açılmıyor.

Gaming.Gen.TR'e mail attım ancak ne kadar sürede bana dönüş yaparlar ve iade süreci nasıl olur herhangi bir bilgisi olan var mı? Daha önce ürün iadesi yapmadım.

Müşteri hizmetlerini arayın ''0850 840 55 99''.

Maalesef ben de Gençer Gaming'den ürün alma gafletine düştüm ve 1 haftadır telefonları dahi açmıyorlar ama Gaming.Gen.TR'in bu tarz sorun çıkartacağını hiç sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt