Kuryeler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Valla arsız bir tane kurye çocuklara hastalık taşımak zorunda mıyım diye annem nöbetçiyken siparişini teslim etmemiş.
Böyle tipin konulmasını destekliyorum.

Tüm saygım yerle bir oldu bu kuryelere.
İşte genelleme yapmanız çok yanlış. Kardeşim üstünden örnek vermeyi de geçiyorum. Ben çok zor durumda iken hiç tanımadığım bir kuryenin bana yardımcı olduğunu bile bilirim ben.

Kolay değilse çalışmayacaklar o zaman. Hangi iş kolay? İnşaattaki insanlar kuryeler kadar ağlamıyor.

Yok ya, senin veya başkalarının keyfine göre mi sipariş edecek insanlar? Boş konuşmuşsunuz.

Hakkın yok genelleme yapmağa. Şikayetçi misin? Git sen çalış onların yerine, ya da başka iş ver.

Para sorunları bitmiyor öyle mi? Her kurye şu kadar kazanıyorum diye hava atıyor yeme beni. Madem çok zorlarına gidiyor, başka işe yönelsinler o zaman. Biz kullanıcılar olarak bu hizmetten yararlanıyoruz. Bizim sayemizde para kazanıyorlar bir de bize ne yapacağımızı söylemeye hakları yok. Yağmurda ben çıkmayayım diye sen kuryesin zaten. Seni yağmurda aramicaksam sen niye para kazanıyorsun o zaman?

Aynen öyle. Sanki çok mağdur çok mahzunlar da bir de bizden hoşgörü bekliyorlar. Siz ne kadar hoşgörülüsünüz bize karşı da bizden bekliyorsunuz. Trafiği tehlikeye atmaları zaten apayrı bir dert. Müşteriye olan tavırları da çok kötü. Yanlış girilen siparişleri yerken falan çok keyifli videolar paylaşıyorlar ama en ufak siparişte ağlıyorlar.

Biri hava atıyor diye mi bütün kuryelere söz deme hakkın yok. 2-cisi iş beğenmeyen varsa git sen iş ver beğensinler.

@Merfrak @Paul Boş konuşmuşsunuz.

Valla arsız bir tane kurye çocuklara hastalık taşımak zorunda mıyım diye annem nöbetçiyken siparişini teslim etmemiş.
Madem hastalık taşımak istemiyorsun o zaman hasta olduğunda hastaneye gelmeyeceksin.
Kendisini önemli biri zannediyor hırbo. Bu olaydan sonra lokanta sahibi onu kovmuş, inşallah hastaneler tarafından sınanır.
Tüm saygım yerle bir oldu bu kuryelere.
Biri bunu yaptı diye bütün kuryelere kin beslemenize gerek yok.

Son düzenleme:
Ülkede genel olarak birkaç meslek grubu var çok ağlıyor. Bunlardan birisi de kuryeler.

Yağmurlu havada ağlarlar. Sıcak havada sıcak diye ağlarlar. Ne bekliyorsunuz abicim siz? Bir mesleği seçiyorsan zorluklarına da katlanacaksın. Hem hür iradenle kurye oluyorsun hem de hava yağmurlu, hava sıcak ürün diye ağlıyorsun. Bu da yeni çıktı yağmurlu havada tamam trafik olur gecikirsin. Sıcak havada ürünün gecikmesi nasıl mümkün? Pandemiden önce moto kuryelik bu kadar popüler bile değildi. O zaman yağmur yağmaz, güneş açmazdı fakat ne zaman moto kurye sayısı arttı o zaman böyle ekstrem doğa olayları olmaya başladı.

Bu mesleğin zorluğu bilinmesine rağmen ışıltılı bir hayat isteyenleri sabahtan akşama tımar etmek lazım.

Bazıları cidden iyiler fakat sosyal medyada o kadar çok ağlayan moto kurye profilli insanlar var ki uyuz ediyorlar ya. Adam gitmiş motor almış. Parasını çıkarmak için moto kurye olmuş. Hem hür iradenle seçiyorsun hem de kızıyorsun. Cidden inanılmaz insanlar var. Böylesini görünce irite ediyor yani. Sana kim motor al da moto kurye ol dedi ki? Kendin seçtin kendin de katlanmak zorundasın şartlara.

Geri
Yukarı Alt