4.000 TL'ye yenilenmiş iPhone 7 alınır mı?

32 GB depolama bu devirde olmaz, yedek cihaz olarak köşede koleksiyonluk dursun diyorsanız olabilir.
Hocam, telefonda sadece Whatsapp, youtube kullanılacak. Bi' de kamerası iyi olursa şahane.

Ek: Bende 64GB kart var.

iPhone 7 devri artık bitti günlük kullanım için biraz zor gelir ayrıca güncellemeleride almaz WhatsApp gibi uygulamalara giremezsin ararsın anca.
Hocam, kardeşim 2 senedir iphone 6s kullanıyor. Benim A30 kadar hızlı.

Hocam, telefonda sadece WhatsApp, YouTube kullanılacak. Bi'de kamerası iyi olursa şahane.

Ek: Bende 64 GB kart var.

Hocam, kardeşim 2 senedir iPhone 6S kullanıyor. Benim A30 kadar hızlı.

O zaman olabilir hocam benim kafa direkt şu anki günümüz koşullarında kullanıma(video, fotoğraf kaydı, oyun oynama vs.) Gitti kronik bir sorunu çıkmazsa kullanılabilir.

Yenilenmiş cihaz alınmaz hocam. Bizzat yenilenmiş 7 Plus kullanmış biri olarak söylüyorum içinde ne değiştirdiğini bilemezsiniz. Bu yüzden ikinci el bakmak daha mantıklı.

Hocam, bu telefonu alacağım o zaman. Bayağı ucuz ve rootlu ancak nasıl test yapabilirim?

AnTuTu benchmark gibi programlarla performansını test edebilirsiniz. Kilidi açık mı kapalı mı geliştirici seçeneklerinde mi kilit durumu menüsünde gözükür. Onun dışında telefonun kendi test modu için cihaz hakkında bölümünden çekirdek sürümüne 4-5 defa tıklarsanız test menüsünü açabilirsiniz.

Son düzenleme:

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt