Bütçe
4000 TL

Shanverdy

Uzman
Creamy dediğimiz tok sese sahip klavyelerden istiyorum. TKL olması da benim için önemli diyebiliriz. Aydınlatma dehşet önemli değil ancak tuşlar ışığı geçirecek şekilde olursa daha hoş olur, elbette olmasa da olur daha sonrasında keycaps alabilirim. Bütçemin üstüne çıkma taraftarı değilim, 4000 TL ve altı ürünler önerirseniz sevinirim. Aklımda Dermoshark Top75 modeli var ancak emin olamayıp konu açmak istedim. 3-4 yıl gidebilecek güzel bir ürün arıyorum, ürün hem yazılım hem oyunlar için kullanılacak. Bazı forumlarda insanların bu tarz klavyelerde tuşlara basma hissiyatı zayıf olduğu için rahatsız olduklarını gördüm. Linear switch diye geçiyor sanırım, burada da sizlere danışmak istedim. Farklı önerilere de açığım elbette ama genel anlamda istediklerimi tekrardan yazayım:

-Genel anlamda Creamy dediğimiz tok sese sahip olması ve TKL olması benim için asıl önemli olan nokta, önerileriniz bunlara göre olursa sevinirim. Teşekkür ederim

Darmoshark Top75 en kötü tercih olacaktır. Sahibinden'de Aula F75 var 2.000 TL civarına, 4.000'e de alacağınız klavye aynı kalitede olur.

Aula F75'i temu da inanılmaz ucuz fiyatlara satılırken kaçırdım. Sahibinden de o fiyatlara almak mantıklı mı bilemedim. Kaliteleri aynı diyorsanız Aula da alabilirim. Forumlarda sorun yaşayanları gördüm bu yüzden sahibinden üzerinden almak istemedim. Uzun ömürlü olur diyorsanız Aula tercih edeceğim.

Farklı bir model de önerebilirsiniz hocam. Bugün sipariş etmek istiyorum açıkçası, klavyemden pek memnun değilim şu anda. S ve Tab tuşu gitmeye başladı arada basmıyor ve aşırı rahatsız edici. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Aula F75'i temu da inanılmaz ucuz fiyatlara satılırken kaçırdım. Sahibinden de o fiyatlara almak mantıklı mı bilemedim. Kaliteleri aynı diyorsanız Aula da alabilirim. Forumlarda sorun yaşayanları gördüm bu yüzden sahibinden üzerinden almak istemedim. Uzun ömürlü olur diyorsanız Aula tercih edeceğim.

Farklı bir model de önerebilirsiniz hocam. Bugün sipariş etmek istiyorum açıkçası, klavyemden pek memnun değilim şu anda. S ve Tab tuşu gitmeye başladı arada basmıyor ve aşırı rahatsız edici. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kaliteleri aynı evet.

F75 alacaksanız beyaz alın bu arada.

İkinci ele açık mısınız? F75 daha iyi AK820 Pro'dan.
İkinci ele açığım ancak sıfır almak daha rahat hissettiriyor. Bundan dolayı biraz araştırıp benzer fiyatlardaki ürünlerle kıyaslıyorum. Dediklerinize güvenerek F75 alacağım sanırım. İlanlara bakmaya başladım. Orijinal keycapsleriyle almak daha mantıklıdır diye tahmin ediyorum.

@Toby Fox F75'i satın aldım hocam. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme: