Shanverdy
Uzman
Creamy dediğimiz tok sese sahip klavyelerden istiyorum. TKL olması da benim için önemli diyebiliriz. Aydınlatma dehşet önemli değil ancak tuşlar ışığı geçirecek şekilde olursa daha hoş olur, elbette olmasa da olur daha sonrasında keycaps alabilirim. Bütçemin üstüne çıkma taraftarı değilim, 4000 TL ve altı ürünler önerirseniz sevinirim. Aklımda Dermoshark Top75 modeli var ancak emin olamayıp konu açmak istedim. 3-4 yıl gidebilecek güzel bir ürün arıyorum, ürün hem yazılım hem oyunlar için kullanılacak. Bazı forumlarda insanların bu tarz klavyelerde tuşlara basma hissiyatı zayıf olduğu için rahatsız olduklarını gördüm. Linear switch diye geçiyor sanırım, burada da sizlere danışmak istedim. Farklı önerilere de açığım elbette ama genel anlamda istediklerimi tekrardan yazayım:
-Genel anlamda Creamy dediğimiz tok sese sahip olması ve TKL olması benim için asıl önemli olan nokta, önerileriniz bunlara göre olursa sevinirim. Teşekkür ederim
-Genel anlamda Creamy dediğimiz tok sese sahip olması ve TKL olması benim için asıl önemli olan nokta, önerileriniz bunlara göre olursa sevinirim. Teşekkür ederim