%87 pil sağlığı olan iPhone 13 alınır mı?

30.000 TL'ye satılıyor sizce alınır mı? 25.000 TL + POCO X3 NFC ile takas seçeneği de var. Arkadaşım alacakmış alma dedim.

Alınır alınmasına ama o telefon hayatta 5000 etmez.

Edit: Pil sağlığını görmemişim. Alınmaz. Adamın da POCO telefona 5000 sayma nedeni belli oldu.

Geçmiş olsun arkadaşınıza. Uyarı falan vermesin diye büyük ihtimalle direnç atmışlar ve pil yüzdesi sahte gözüksün diye müdehale etmişler. Belki de ekran falan da sahte ama arkadaşın haberi yok.

%87 pil sağlığı 30k çok fazla.

83 çıktı cihaz zaten. 25k + elindeki POCO X3 NFC'yi verdi. Geri satacak iken yaşayacağı şoku merak ediyorum.

Alınır alınmasına ama o telefon hayatta 5000 etmez.

Edit: Pil sağlığını görmemişim. Alınmaz. Adamın da POCO telefona 5000 sayma nedeni belli oldu.

Geçmiş olsun arkadaşınıza. Uyarı falan vermesin diye büyük ihtimalle direnç atmışlar ve pil yüzdesi sahte gözüksün diye müdehale etmişler. Belki de ekran falan da sahte ama arkadaşın haberi yok.

Teknoloji cahili zaten. Bana analiz datasını at diyorum IMEI filan gözüküyor olmaz diyor.

Alınmaz. Pil sağlığı düşük ve fiyat yüksek. 13 alınabilir bir model ama fiyatını hak ediyor mu tartışılır hele S23 gibi çok güçlü bir rakip varken. Başka ilan bakın yada sıfır S23-S24 alın.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt