45.000 TL'ye 70x186 boyutlarında buzdolabı tavsiyesi

fenerlimuhendis

Çalışkan
Bosch buzdolabımız 10-12 senenin akabinde dünkü elektrik kesintisi ile ömrünü tamamladı. Dolap alanımız başlıktaki büyüklükte. Bu sınırlı alanda alınabilecek ve problemsiz 10-15 yıl idare edebilecek, mümkünse BSH grubu veya kaliteli alternatif varsa ilave edilmek kaydıyla maksimum 45.000 lira bütçede buzdolabı önerebilir misiniz?

Ailemiz 6 kişi. Çok da küçük kaçmazsa güzel olur. Panasonic gibi sorunsuz kompresörler ve düşük enerji tüketimi gibi özellikler 70 cm genişlikte ve bu bütçede mümkünse önceliğim odur.
  • Profilo BD3055WECN
  • Bosch KGN55VWF1N
  • Bosch KGN55CWE0N
  • Beko 670475 EA
  • Beko 670490 Eı
  • LG GC-B569BLCM APZPLTK

Bu modelleri bulabildim. İlave ya da tavsiyeniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Profilo BD3055WEcn iyi alınabilir. Fakat şans faktörü ile birlikte beyaz eşyalarda 10-12 sene ömür beklemeyin. 15-20 yıl sorunsuz çalışması için miele marka almak lazım. Onlarda ömürlük oluyor.
Hocam Vestel grubu istemiyorum. Onlarda arıza yaygın gibi görünüyor. İç dizayn olarak şimdiki dolabımıza yakınlığı sebebiyle LG de aklımı çeliyor. Ama garantisi soru işareti diyorlar ona da. BD3055WECN modeli Erzincana kargolansa 25.000 bütçe ile ilaç gibi duruyor. Ama kargosu problem gibi buradaki bayilere sormak lazım. Siemens KG55NCWE0N nasıldır peki?

Hocam Vestel grubu istemiyorum. Onlarda arıza yaygın gibi görünüyor. İç dizayn olarak şimdiki dolabımıza yakınlığı sebebiyle LG de aklımı çeliyor. Ama garantisi soru işareti diyorlar ona da. BD3055WECN modeli Erzincana kargolansa 25.000 bütçe ile ilaç gibi duruyor. Ama kargosu problem gibi buradaki bayilere sormak lazım. Siemens KG55NCWE0N nasıldır peki?
O da güzeldir. Aralarında aman aman bir fark yok profilo ile. Vestel almayın zaten. Bunu bir teknisyen olarak söylüyorum. Gerçekten rezalet. Söylemek ne kadar doğru bilmiyorum fakat müşterilerin para vererek aldıkları yedek parçanın 2. El geldiği bile oluyordu.

• En iyi kompresör ve sessizlik açısından: LG GC-B569BLCM (LG Linear Inverter)
  • BSH kalitesi, güvenilirlik ve iyi inverter performans için: Bosch KGN55VWF1N veya Siemens KG55NVIE0N (jiaxipera kompresörlü)
  • Profilo BD3055WECN ise forumlarda olumsuz geribildirimlerle— "küçük, gürültülü" kompresörü nedeniyle—düşük performans sergiliyor.

Hocam GPTye kompresör olarak hangisi iyi diye sordum. Cevapları bu. LG de bulamam gibi. Siemens KG55NVIE0N ya da Bosch KGN55VWF1N alacağım gibi. jiaxipera kompresörlerin yaz aylarında problem çıkardığını okumuştum sanki. Sizce alınmalı mı?

• En iyi kompresör ve sessizlik açısından: LG GC-B569BLCM (LG Linear Inverter)
  • BSH kalitesi, güvenilirlik ve iyi inverter performans için: Bosch KGN55VWF1N veya Siemens KG55NVIE0N (jiaxipera kompresörlü)
  • Profilo BD3055WECN ise forumlarda olumsuz geribildirimlerle— "küçük, gürültülü" kompresörü nedeniyle—düşük performans sergiliyor.

Hocam GPTye kompresör olarak hangisi iyi diye sordum. Cevapları bu. LG de bulamam gibi. Siemens KG55NVIE0N ya da Bosch KGN55VWF1N alacağım gibi. jiaxipera kompresörlerin yaz aylarında problem çıkardığını okumuştum sanki. Sizce alınmalı mı?
Sorun çıkartacak bir kompresör markası değil. Şans faktörü de var tabii ki.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt