FehmiDogru.js
Üstün
Bu bir istek durumu değil bence, çok feci kazıklanmışsın ve iade etmek zorundasın eğer hakkının yenmesini istemiyorsan. Bu fiyata bin kat iyisini alırdın.
Bu bir istek durumu değil bence, çok feci kazıklanmışsın ve iade etmek zorundasın eğer hakkının yenmesini istemiyorsan. Bu fiyata bin kat iyisini alırdın.
Peki size Google Chrome'u bile zor idare edecek sisteminizle mutluluklar. FIFA 23'ü boş verin. FIFA 11 falan oynarsınız belki.
Şu sistemi iade etmemek için gerçekten hiçbir mantıklı sebep yok. Tarih öncesi Xeon işlemci, Warbox marka çöp oğlu çöp anakart, R7 240 Chrome canavarı ekran kartı, C4'ten farksız PSU...Para etmeyecek sisteme 9600 TL verip neden iade etmek istemiyorsunuz?
Şu sistemi iade etmemek için gerçekten hiçbir mantıklı sebep yok. Tarih öncesi Xeon işlemci, warbox marka çöp oğlu çöp anakart, R7 240 Chrome canavarı ekran kartı, C4'ten farksız PSU...
Şimdi ben oyun bilgisayarı olarak almıştım, yanlış mı almışım?
Aldığı sistem zaten Turbox.Araştırmadan almanın zararları diyebiliriz. Hiçbir albenisi yok. 9600 TL'ye Trendyol'dan Turbox PC alınsa bile çok daha iyi olurdu cidden.
Sanmıyorum. Adamlar en azından 1. nesilde olsa i7 verip SATA SSD takıyorlar.![]()