9. sınıf sayısal bölüm kaynak önerileri ve fizik yayın tavsiyesi

egekaans3123

Üyecik
Bu yıl 9. sınıfa geçeceğim. LGS sınavım iyi geçti ve sayısal bölümündeyim. Bu nedenle 9. sınıfa orta seviyeden başlamak benim için daha uygun olur diye düşünüyorum.

Kitap tercihlerim:

• Matematik: Bilgi Sarmal
  • Fizik: ?
  • Kimya: Orbital
  • Biyoloji: Biyotik
  • Edebiyat: Limit

Tarih ve Coğrafya derslerine defterden çalışmayı planlıyorum.

Sormak istediğim: Bu kaynaklar doğru mu? Fizik için hangi yayın önerirsiniz?

teşekkürler öneri için, kasmamın sebebi hayalim Bilkent bilgisayar mühendisliği de:)
Hedefin ne olursa olsun 9. sınıfta dinlen. Hayatını yaşa. 11 ve 12'de zaten hayatın çok olmayacak.
Senin zamanına sınav bile kalkabilir diyor zaten bazı insanlar ve hocalar (güvenilir mi değil mi bilmiyorum). Büyük ihtimal yine sistem değişikliğinden bahsediyorlar.

9.sınıf a hazırlansan yeter bambaşka konular görmeye başlayacaksın. O konulara bakarsın, hazırlanırsın yeterli olur.

Bu yıl 9. sınıfa geçeceğim. LGS sınavım iyi geçti ve sayısal bölümündeyim. Bu nedenle 9. sınıfa orta seviyeden başlamak benim için daha uygun olur diye düşünüyorum.

Kitap tercihlerim:

• Matematik: Bilgi Sarmal.
  • Fizik?
  • Kimya: Orbital.
  • Biyoloji: Biyotik.
  • Edebiyat: Limit.

Tarih ve coğrafya derslerine defterden çalışmayı planlıyorum.

Sormak istediğim: Bu kaynaklar doğru mu? Fizik için hangi yayın önerirsiniz?

Fiziğe çap ya da Bilgi Sarmal al. Edebiyat için gram ihtiyacın yok ama dil bilgisi ve paragraf alabilirsin. Paragraf hız ve renk, dil bilgisi 3D al başlangıç için.

Derken bölüm dersleri 11. sınıfta başlamıyor mu? Sistem mi değişti, yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Abi mesaj değişmiş demek istediğim sayısalım sözelden daha iyi ve sayısal seçeceğim.

Fizik için çap yayınları öneririm. Harika bir yayındır.

Abi çapın Anadolu ya da fen seti mi yoksa düz soru bankası mı?

Fiziğe çap ya da Bilgi Sarmal al. Edebiyat için gram ihtiyacın yok ama dil bilgisi ve paragraf alabilirsin. Paragraf hız ve renk, dil bilgisi 3D al başlangıç için.
3d dil bilgisi tyt-ayt var 9. sınıfta çözülebilir mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt