AOC 24G42E monitör alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ACN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 303
  • Etiketler Etiketler
    aoc
Peki bu kalibrasyon nasıl yapılıyor monitör bize ulaşınca yapmamız gereken bir şey mi? Yoksa tak çalıştır yapmamız yeterli mi açmamız gereken bir ayar var mı?

Kalibrasyon cihazı lazım. Senin en fazla yapacağın renk sıcaklığını değiştirmek olur. Monitörüm sarımtırak/mavimsi gözüküyor diye şikayetler duymuşsundur. Mavimsi bir tonlamaya sahipse blue, sarımsı tonlamaya sahipse red ve Green ayarlarını azaltabilirsin. Veya monitörde soğuk/sıcak diye ayarlar olabiliyor, bunu değiştirebilirsin.

Sana gelecek olan monitörün renk doğruluğu tamamen şans işi.

Kalibrasyon cihazı lazım. Senin en fazla yapacağın renk sıcaklığını değiştirmek olur. Monitörüm sarımtırak/mavimsi gözüküyor diye şikayetler duymuşsundur. Mavimsi bir tonlamaya sahipse blue, sarımsı tonlamaya sahipse red ve Green ayarlarını azaltabilirsin. Veya monitörde soğuk/sıcak diye ayarlar olabiliyor, bunu değiştirebilirsin.
anladım satın almayı düşünüyorum dediğim gibi AOC 24G4X modeli ile ilgili çok sıkıntı çekmiş insanlar. Umarım aynı hatayı tekrar yapmamıştır aoc. Bu fiyata BENQ veya DELL falan gibi markalar bulamadım bu yüzden aoc'yi bi deneyimleyip risk almak mantıksız gelmiyor 3 yıllık garantisi mevcut.

@7800X3D GOAT hocam sizide çok rahatsız ediyoruz ama bu monitörün arkasında herhangi bir havalandırma deliği falan yok? Diğer bir çok monitörde gördüm ısınan hava nerden gidiyor sizce?

Dosya Ekleri

• 4214214215215.webp
    4214214215215.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt