Muad Dib

Çalışkan
Arkadaşlar yeni eve taşındım. Fiber internet bağlattım, kablo çektim; fakat bilgisayar ilk açıldığında internete geç bağlanıyor, 10-15 dk geçiyor belki. Kabloyu tak çıkar yaparsam ya da modemi resetlersem, internet geliyor. Diğer cihazların hepsinde internet var.

Sizce nedir bu sorun?

Arkadaşlar yeni eve taşındım. Fiber internet bağlattım, kablo çektim; fakat bilgisayar ilk açıldığında internete geç bağlanıyor, 10-15 dk geçiyor belki. Kabloyu tak çıkar yaparsam ya da modemi resetlersem, internet geliyor. Diğer cihazların hepsinde internet var.

Sizce nedir bu sorun?
Sorun ethernet kablosundan olabilir kablo değişitirip deneme imkanınız var mı?

Kullandığınız bir program ya da ethernet sürücüsünün eskiliğinden kaynaklı olma ihtimali?
Yani program derken ne olabilir emin değilim.

Sorun ethernet kablosundan olabilir kablo değişitirip deneme imkanınız var mı?
Hocam duvarı delip içinden geçirdim kablo kafası delikten geçmedi diye kabloyu kesip tekrar birleştirmek usülü ile yaptım. Acaba bir şey mi oldu ?

Driverlar güncel mi ?Aygıt yöneticisinden güncelle Ethernet kablosunu kaliteli kullan Ugreen marka olsun.

VPN- DNS ya da Discord için kullanılan programlar (varsa)
Discord için geçen gün recep abimin split denilen uygulamasını indirmiştim acaba o mu yapıyor ?

Olabilir ama imkanın varsa başka kablo ile dene.
Deliği genişletince deneyeceğim bunu hocam teşekkürler.

Driverlar güncel mi ?Aygıt yöneticisinden güncelle Ethernet kablosunu kaliteli kullan Ugreen marka olsun.
Kabloyu çarşıdan almıştım çok mükemmel bir kablo olmasa gerek. Onun dışında driverlarım güncel.

VPN- DNS ya da Discord için kullanılan programlar (varsa)
Hocam spliti sildim. Bilgisayarı yeniden başlattım. Tek seferde internet geldi. Ne diyorsun bu duruma ?

Son düzenleme: