Arkadaşlar yardım edin çok kötüyüm boğazıma çekirdek kabuğu saplandı öksürdüm. Su içtim, ekmek yedim ama hala çıkmadı her yutkuğumda diken batarmış gibi çok acı şekilde nasıl çıkarabilirim ilerleyen günlerde kendiliğinden düşer mi?
Koş hastaneye koş.Arkadaşlar yardım edin çok kötüyüm boğazıma çekirdek kabuğu saplandı öksürdüm. Su içtim, ekmek yedim ama hala çıkmadı her yutkuğumda diken batarmış gibi çok acı şekilde nasıl çıkarabilirim ilerleyen günlerde kendiliğinden düşer mi?
Hastaneye git, kanama olabilir bile.Arkadaşlar yardım edin çok kötüyüm boğazıma çekirdek kabuğu saplandı öksürdüm. Su içtim, ekmek yedim ama hala çıkmadı her yutkuğumda diken batarmış gibi çok acı şekilde nasıl çıkarabilirim ilerleyen günlerde kendiliğinden düşer mi?
Ne dalgası? Boğazına saplanmış çekirdek kabuğundan kanama olabilir dedim.Hocam dalga geçiyorsanız hiç komik değil, sizin de başınıza gelebilir, sağlık hakkında dalga geçilmez. Çekirdek kabuğundan ölecek değiliz sadece rahatsız ediyor battığı için.
Benim arkadaşımın da başına geldi, hastaneye götürdük iyileşti ama sen nasıl istersen öyle yap. Tabii bir şey diyemem ama çok riskli böyle durman sağlığın için.Hocam dalga geçiyorsanız hiç komik değil, sizin de başınıza gelebilir, sağlık hakkında dalga geçilmez. Çekirdek kabuğundan ölecek değiliz sadece rahatsız ediyor battığı için.
Gitmediğine orada kaldığına emin misiniz? Eğer oraya batmışsa zaten yutkununca acıması normal yara olacağı için. Bence yine de hastaneye gidin.Soluk borumda değil konuşabiliyorum nefes alabiliyorum sadece yutkunduğumda batıyor.