Boğazıma çekirdek kabuğu saplandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5297
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B

5297

Becerikli
Makaleler
1
Arkadaşlar yardım edin çok kötüyüm boğazıma çekirdek kabuğu saplandı öksürdüm. Su içtim, ekmek yedim ama hala çıkmadı her yutkuğumda diken batarmış gibi çok acı şekilde nasıl çıkarabilirim ilerleyen günlerde kendiliğinden düşer mi?

Arkadaşlar yardım edin çok kötüyüm boğazıma çekirdek kabuğu saplandı öksürdüm. Su içtim, ekmek yedim ama hala çıkmadı her yutkuğumda diken batarmış gibi çok acı şekilde nasıl çıkarabilirim ilerleyen günlerde kendiliğinden düşer mi?
Koş hastaneye koş.

Hastaneye git, kanama olabilir bile.

Hastaneye gitmelisin benim arkadaşıma'da oldu, hastaneye götürdük çocuk öyle kendine geldi. Şu an böyle durman bile çok riskli.

Hocam dalga geçiyorsanız hiç komik değil, sizin de başınıza gelebilir, sağlık hakkında dalga geçilmez. Çekirdek kabuğundan ölecek değiliz sadece rahatsız ediyor battığı için.
Ne dalgası? Boğazına saplanmış çekirdek kabuğundan kanama olabilir dedim.

Hocam dalga geçiyorsanız hiç komik değil, sizin de başınıza gelebilir, sağlık hakkında dalga geçilmez. Çekirdek kabuğundan ölecek değiliz sadece rahatsız ediyor battığı için.
Benim arkadaşımın da başına geldi, hastaneye götürdük iyileşti ama sen nasıl istersen öyle yap. Tabii bir şey diyemem ama çok riskli böyle durman sağlığın için.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt