Detaylar
Kim cevapladı?Bende 5200 MHz CL40 kitler vardı, 6 ay kullandıktan sonra 7200 MHz CL34 kitlere geçtim.
Açıkçası fazla bir fark yaratmıyor ama ben ileriye dönük olmasını istediğim için bu değişimi yapmıştım. Bir de DDR5'in başlangıç hızlarında kalmak istemediğim için. Benim değişimim mantıklı bir değişimdi aradaki CAS değeri ve frekans farkını göz önünde bulundurunca.
Şunu da ek bilgi olarak paylaşayım.
Açıkçası fazla bir fark yaratmıyor ama ben ileriye dönük olmasını istediğim için bu değişimi yapmıştım. Bir de DDR5'in başlangıç hızlarında kalmak istemediğim için. Benim değişimim mantıklı bir değişimdi aradaki CAS değeri ve frekans farkını göz önünde bulundurunca.
Şunu da ek bilgi olarak paylaşayım.
Buradaki sonuçlara göre birçok oyunda gözle görülür bir fark oluşmuş. Ama yine de DDR4 olan bir sisteme göre gayet iyi bir performans alacaksın. Bence şimdilik masraf yapmana gerek yok. RAM'lerin gayet yeterli. Bir süre sonra OC yaparak performans artışı sağlarsın, yetmediğini hissedersen de daha ileri bir zamanda da yükseltme yaparsın.
Performans videosunu bırakıyorum aşağıya. Ama sadece bu video ile bağlı kalma, başka videolar da araştır YouTube üzerinden.
Performans videosunu bırakıyorum aşağıya. Ama sadece bu video ile bağlı kalma, başka videolar da araştır YouTube üzerinden.