Uygulama için ne kadar tüm izinleri verirsem vereyim erken uyarılar sadece bildirim paneline düşüyor. Asla tam ekran uyarı açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Not: crDroid Android 16 sürümünü kullanıyorum. Voltage OS Android 16 sürümündede aynı sorun vardı.

1762858865350.webp

Uygulama için ne kadar tüm izinleri verirsem vereyim erken uyarılar sadece bildirim paneline düşüyor. Asla tam ekran uyarı açılmıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Not: crDroid Android 16 sürümünü kullanıyorum. Voltage OS Android 16 sürümündede aynı sorun vardı.

Eki Görüntüle 200695

Sorun ROM kaynaklı. Demek kalıyor bana crDroid ve Voltage OS Android 16, acil uyarıları tam ekran gösterimi desteklemiyor. İzinleri vermen bile bunu değiştirmez. Dikkate almak da fayda var.

Eki Görüntüle 200695
Uygulamayı indirip ilk girdiğinde çözülmesi gereken sorunlar altında izinler falan verdiriyor onların hepsini yaptığından eminsin dimi? Bende de bu sorun vardı kaldırıp tekrar yükledim oradan izinleri verdim düzelmişti.

Uygulamayı indirip ilk girdiğinde çözülmesi gereken sorunlar altında izinler falan verdiriyor onların hepsini yaptığından eminsin değil mi? Bende de bu sorun vardı kaldırıp tekrar yükledim oradan izinleri verdim düzelmişti.

Evet eminim. Uygulama icinde test uyarisi yapinca uyari geliyor ama ekran kilitli iken gelmiyor saçma sekilde.